論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我個印印話完約後去韓國打工, 所以...

我個印印仲有3個月到期, 佢話完約後去韓國打工,
所以佢問agent攞番本passport及contract, 但
agent唔肯俾佢, 佢叫我做佢擔保人同agent攞,
我唔肯應承佢(因為佢已經變得好壞,宜家只係等
佢夠期走), 佢講好多說話我聽, 我覺得好煩就話
唔聽, 叫佢自己今日再同agent傾, agent俾唔俾
與我無關, 我唔想知。
你地有無聽過d印印話去韓國做野?

伯爵府

Re: 我個印印話完約後去韓國打工, 所以...

從來未聽過.....

妳個印想攞番d証件去借錢就真!....跟住搭fei機去韓國 "做" 野丫嘛 !!!!!! (大家唔好心邪, 我係講緊 "做整容手術" 咋!)

大宅

大宅

我細妹個印印, 重 super , 佢話做了2年約, 可以去美國開餐館. 年底唔做. ?-( ?-(

大宅

我就係最驚呢樣, 我亦都有話佢, 好多工人都係
攞本passport去借錢, 佢竟然答話得番兩個月,
無人會借, 我話我唔知我未借過, 你地會有你地
既辦法, 所以我宜家都唔知打唔打俾agent叫佢
唔好俾番佢, 真煩..........

mylulu007 寫道:
從來未聽過.....

妳個印想攞番d証件去借錢就真!....跟住搭fei機去韓國 "做" 野丫嘛 !!!!!! (大家唔好心邪, 我係講緊 "做整容手術" 咋!)

首頁

尾頁

跳至