論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

2024勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章

Re: 點帶工人去大避孕針?

除了打避孕針外, 仲唔會唔帶工人打H5N1預防針?

我睇 TV news 印尼都有人感染個案, 工人暑假返鄉下, 我都有少少擔心......
千 山 我 獨 行......... 不 必 相 送..........

大宅

OpheliaMama,先打電話去健康院預約,話比姑娘聽個工人依家day幾"經期",佢會計叫你幾時去 要來緊經計,一定within 7-10 days,我星期二約,佢叫我星期五去 :lol: 另外,唔係屬門診,我打亞囡本健康院手冊電話,打針都係在亞囡去的那部門~一唔一針我唔知喎,咩私家醫生要個個月打才有效咩 請教番你

大宅

vinoo 寫道:
請問美國水兵隨船來港,可以出外開酒店過夜,唔需回船報到?因為我工人條佬話6月10日會來港,他們應該會在酒店聚會,我見她這段時間取左一些香港指南的書籍返來,又問我邊一區的酒店平.

嘩........................非常危險喎 小心呀

大宅

summer_66 寫道:
我上次工人放假返印尼, 我都係早兩個月同佢去私家打, 一半係佢自已想避孕, 唔難開口同佢講, 因佢自已都想繼續返黍hk搵 $$$, 不過上次打要$140, 邊度 $100 咁平可否報料. many thanks

我同佢打之前都問過

大宅

Charitymami 寫道:
除了打避孕針外, 仲唔會唔帶工人打H5N1預防針?

我睇 TV news 印尼都有人感染個案, 工人暑假返鄉下, 我都有少少擔心......

所以我book

首頁

尾頁

跳至