跳至

首頁

尾頁

男爵府

yoyo肚痾, 是否因為"牛"牙?

她昨晚痾了一次水狀, 應該唔係肚痛, 無喊. 你地bb有無?

子爵府

Re: yoyo肚痾, 是否因為"牛"牙?

軒軒出牙冇肚痾架...

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

肚痾...
水狀係其中一種現象
顏色可能會變綠, 同埋次數會增多.
未必會唔舒服
莎莎痾過 5日都一樣老鼠打 c 幾隻咁精神, 但佢果次唔係吽牙, 而家吽牙一次無痾過. 果次係可能糊仔有問題/食左污漕野入口.

大宅

好媽媽勳章

我阿媽話出牙既屎屎係一粒粒架...

別墅

Hadrian 上次睇醫生我都有問個呢個問題,出牙仔係唔係會肚痾,而且一日5次到才算。如果一次半次水狀應該無問題。我個囝都有出牙但係無肚痾。

jenjen

Valy 寫道:
她昨晚痾了一次水狀, 應該唔係肚痛, 無喊. 你地bb有無?
http://www.smartclub.hk/photos/albums/userpics/10094/head-1.jpg_Thumbnail2.jpg

侯爵府

我kk禽日都痾左4次(有2次係少少屎 ),今朝又痾左2次(有1次係少少屎 ),唔知關唔關打左6合1針事呢?

別墅

我bb都有痾過, 一日痾五, 六次, 一食就痾, 都維持了兩星期. 現在正常返, 一日一次

男爵府

男爵府

男爵府

我BB上星期開始痾, 一日三次左右. 今晚食左荳奶, 痾過一次綠色便便, 睇左三次醫生, 而家唯有食止痾藥. 其實痾咁耐怕唔怕架. :-( :-( :-(

侯爵府

LittlePigmom 寫道:
我BB上星期開始痾, 一日三次左右. 今晚食左荳奶, 痾過一次綠色便便, 睇左三次醫生, 而家唯有食止痾藥. 其實痾咁耐怕唔怕架. :-( :-( :-(

LittlePigmom,
醫生有無話你bb點解會痾?

男爵府

可能係冷親肚仔.

首頁

尾頁

跳至