自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

大口仔世界波DIY賽程表連時鐘

超值預訂價$33.9
5月27日(星期六),上午8時起。
開始接受公開預訂,限量發售,售完即止。
不包括33款大口仔匙套

行過7仔記住look下啦!

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

Re: 大口仔世界波DIY賽程表連時鐘

thanks!! 多謝報料!

大宅

thanks報料!!!!
不過今次要成$33好似貴左d喎!

版主

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

版主

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

子爵府

2019勳章 認識瑞士牛牛第二回

我頭先問過7仔個員工,佢話類似一塊板咁架喎!
好想睇
木村

大宅

師奶,

係唔係7仔有得訂嫁啦? Thanks!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

aforce88 寫道:
師奶,

係唔係7仔有得訂嫁啦? Thanks!

係呀!27/5(六),早上8時後在7仔店預訂

k.k.
係好似盒咁,大開左上面嗰格放出線國家,下面嗰格放33個國家,每格係凹形大口仔衫形,盒頂左面有個時鐘。
希望大家明我講物!

男爵府

我諗我都係得個睇字,用唔著~~ :-( :-(
世事如棋,局局新,穫穫甘!

公爵府

唔算貴~之前disney $68仲貴

waiwaichu2003 寫道:
thanks報料!!!!
不過今次要成$33好似貴左d喎!

首頁

尾頁

跳至