跳至

首頁

尾頁

侯爵府

睛靈勳章

想請保母接送返學及烹飯比小朋友

如題! 有冇介紹. 想唔要工人.

想請part-time 星期一至五, 上午8點送小朋友返學, 下午12點接放學及烹飯午, 晚餐比小朋友! 星期六 上午7:30至下午2點.

有介紹, 請pm我!

大宅

Re: 想請保母接送返學及烹飯比小朋友

Meisuen
點解唔用工人?
我見你話幫sally,以為你一路會用工人??
我都唔想用工人,想搵人送返學呀 :-( :-(

侯爵府

睛靈勳章

MD,

我有工人但佢犯錯, 我想炒佢. 所以咪搵人囉! 佢以前好乖架, 唔知點解學講大話, 又握我$, 仲3號風球用我張八達通帶我囝搭mtr去cwb做佢自己野, 仲唔認.

伯爵府

How about hire a Housework Assistant..... Take Care !!!
Meisuen 寫道:
MD,

我有工人但佢犯錯, 我想炒佢. 所以咪搵人囉! 佢以前好乖架, 唔知點解學講大話, 又握我$, 仲3號風球用我張八達通帶我囝搭mtr去cwb做佢自己野, 仲唔認.

侯爵府

睛靈勳章

IM,

very expensive to hire housework assistant, yesterday I went to my agency and already choose another maid. I will terminater her later when my new maid arrive!

首頁

尾頁

跳至