自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2019新春慶豚圓

百佳超市換意粉碟無得換!!

上星期日一心諗住去百佳用辛苦儲的印花來換意粉碟, 點知無晒貨, 我估係全線無貨!! 個職員話公司會延期和要等公司指示, 我今日打電話去問佢有貨未, 佢地又話要登記左先有得換, 佢話今個星期唔知幾開始登記至到18號 (即係得幾日時間) 今日無得登記啦, 我換唔到意粉碟啦!! :-( :-( :-( :-(

大宅

Re: 百佳超市換意粉碟無得換!!

我屋企留下嗰間仲有呀,但唔多貨(仲有5-6盒)
我有d朋友住火星,有d朋友住水星,而我準備要搬去(天王星)
好快有個5星級的家喇~~~~~~~
該用戶已被刪除

大宅

Don't worry!
You can find a friend who regeristered that she can help you to exchange one more set.
Because only regerister name and phone number; didnot tell exchange number of sets.

男爵府

環保接龍勳章

間間唔同架. 可能第間有.
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

首頁

尾頁

跳至