跳至

首頁

尾頁

大宅

你地BB有冇咁?

唔知點解我個仔整晚瞓覺都郁來郁去?一陣仰睡,一陣俯睡,一陣側睡,我地晚晚都起身好多次幫佢轉身。

大宅

Re: 你地BB有冇咁?

俯睡好危險, 真係要小心d睇住! 咁就真係辛苦

禁止訪問

複式洋房

呢個星期開始都係咁,仲連續幾晚起身爬,我吾理佢,爬一陣會再瞓過,總之瞓得好樣衰,咩動作都有

funkwan 寫道:
唔知點解我個仔整晚瞓覺都郁來郁去?一陣仰睡,一陣俯睡,一陣側睡,我地晚晚都起身好多次幫佢轉身。

2005媽咪

別墅

Coco926 寫道:
我bb淨係鍾意打側訓.....!!!!

我個女都係鍾意打側訓

大宅

夜晚起身幾次都唔係大問題,不過我覺得佢咁樣轉來轉去,都瞓得唔好,唔係熟睡。

翡翠宮

好媽媽勳章

我 b 都係, 成晚不停 仰睡 --> 左側 -->仰睡--> 右側..轉來轉去...... 間唔時嘈幾聲搵奶咀........

男爵府

迪少由8個月開始,夜晚唔使抱住"暗"佢
但就要趴係床先可以自己 ,瞓林左先抱上床仔.
之後成晚都郁來郁去,一陣仰睡,一陣俯睡,一陣側睡,
總之瞓得好樣衰,咩動作都有,有時縮係床尾,睇見都辛苦,
好多時轉姿勢時重會喊幾聲同醒下,要拍拍心口/pat pat先
咪搞到我成晚無覺好 ...日頭又返工,成日頭暈暈

別墅

我個b同jolo一樣, 都係左側 -->仰睡--> 右側..轉來轉去...... 間唔時嘈幾聲搵奶咀........

侯爵府

我個b都係..最鐘意側睡!幫佢轉返好快又打側, 有時俯睡..

男爵府

2019新春慶豚圓 睛靈勳章

Issac仔都係鍾意打側訓. 但出世頭數個月時, 佢就日日仰睡, 攪到而架個頭訓到偏哂.

Merrill 寫道:
[quote]
Coco926 寫道:
我bb淨係鍾意打側訓.....!!!!

我個女都係鍾意打側訓[/quote]

大宅

我個囡囡都鍾意側睡及俯睡,初時都好驚,但而家見她瞓瞓下,會自己轉身,咁先冇咁驚!

首頁

尾頁

跳至