嬰兒醫護

跳至

首頁
12345...17

尾頁

別墅

分享20~24個月大BB的飲食,睡眠時間

[size=large]All,搬過

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 分享12~15個月大BB的飲食,睡眠時間

我第一個報到先 !!

別墅

我第2個報到 ?-(

肥仔生日快樂

別墅

點名
no.1....Christinefh...到
no.2....bb1000.......到

子爵府

咁我係no3啦~哈哈

肥仔第日大過睇返d相一定好開心
佢baba mama咁好心思

別墅

點名
no.1....Christinefh...到
no.2....bb1000.......到
no.3....kittypo........到

PP&S,
肥仔多謝你份禮物呀 ,肥仔好鍾意 ,仲睇到眼定定tim

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

dear all :
囝囝 1 year 可以食得牛肉/ 蛋 嗎 ?? 點整呀 ??

別墅

christinefh,

肥仔幾個月前已經食牛/蛋黃,蛋白啦 ,我都係用來煲粥,煮粉law,蛋就會煲熟壓爛,加落d粥到

all,

肥仔尋日同D朋友仔搞生日會 ,點知佢去到見到咁多陌生人驚到狂 :-( :-( :-( ,足足喊

男爵府

我又來報到得唔得啊?
我bb又是12個月大

別墅

may2902

歡迎,嘩!你有3個B,好勁呀!係唔係自已湊呀?

子爵府

may2902
3個小朋友,好熱鬧呀~ 歡迎呀~

marya
肥仔做物咁怕羞o傘~我個b好怪,出街就會痴住佢老豆,唔埋我,但在屋企就唔要佢老豆,痴住我,連去個廁所佢都在門外喊
要入黎...
肥仔識得軟骨功lur地,哈..真係好醒

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

may2902:
係囉有3個b 喎 , 係咪自已湊呀 ??? 你係咪住天水圍呀 ??
我住元朗呀 !
marya:
乜肥仔咁細胆架 !! 佢係主角尼喎 ! 不過我囝囝都好細胆 , 見到陌生人都 , 都會 :-( :-( , 嚇到d親戚朋友想抱佢都好快比番我 , 依家仲成日跟住印印連我都唔跟呀 ( 包括我老公) :-( :-( 我話抱佢
佢即刻擰晒頭呀 !! 見到工人就第晒手仔 , 嗌到行晒叫佢抱呀!!! :-( :-( :-(不過有時見到我出門口都 :-( :-( 要跟埋去呀 !!
該用戶已被刪除

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

may2902:
你個b好肥呀 !!! 拍得住marya 個肥仔呀 !!! 幾多磅呀 ?? 食咩奶粉
marya : 肥仔遇到對手呀

別墅

christinefh,

終於睇到你阿B張相la 好肥,好得意呀

kittypo,

肥仔同古惑B一樣,出街痴老豆,係屋企就勁痴我

PP&S,

肥仔雖然成日出街見人,但最近開始唔比人抱la,見到D人唔順眼仲會大喊 :-( ,真難搞

男爵府

hi,大家好:

唔好意思昨天bb好摟計冇答你地,
3個小朋友都是我一手揍大的,

marya,我細b和你bb一樣
--------------------------------------------------------
marya寫道:
肥仔做物咁怕羞o傘~我個b好怪,出街就會痴住佢老豆,唔埋我,但在屋企就唔要佢老豆,痴住我,連去個廁所佢都在門外喊
要入黎...
肥仔識得軟骨功lur地,哈..真係好醒
--------------------------------------------------------

男爵府

christinefh 寫道:
may2902:
係囉有3個b 喎 , 係咪自已湊呀 ??? 你係咪住天水圍呀 ??
我住元朗呀 !

hi,christinefh:
我是住天水圍的,但我是元朗長大的 ,我bb由4個月到11個月大是食明治現食恩美力 ,有23磅

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Dear all:
今日係我生日呀 !!! 自已同自已cheers 先 !!

男爵府

christinefh:

[size=medium]祝你生日快樂,身體健康,

後日(星期四也是我生日 )

首頁
12345...17

尾頁

跳至