自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問可否教我......pls..pls..

請問可否教我如何可以用電腦聽電台?

男爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 請問可否教我......pls..pls..

你想聽邊個台呀?
如果903 / 881
你上去www.881903.com,就會有免費網上直播
不過首先你部電腦要有Window Media Player / Real Player

大宅

有呀,我去咗呢到啦www.881903.com,但跟住唔知點做?

等待驗證會員

網頁靠右上角有得揀...

版主

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我聽開港台...
click入港台網址HERE,"Live收聽直播"下面可以睇晒各台做緊咩節目,你直接click節目名稱左邊既圖案就可以聽,可以選擇用Media Player 或 Real Player聽~

男爵府

smilejuju21 寫道:
有呀,我去咗呢到啦www.881903.com,但跟住唔知點做?

去到頂既BANNER近右邊有得選架~(有個radio符號)
可以用wmp or real player聽~
世事如棋,局局新,穫穫甘!

大宅

多謝各位

首頁

尾頁

跳至