家事百科

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無用緊"歐化寶" 或 "睡康寧" 或 "斯林白蘭"床褥的,可分享吓嗎?

請分享 .......

伯爵府

Re: 有無用緊"歐化寶" 或 "睡康寧" 或 "斯林白蘭"床褥的,可

我用緊睡康寧特硬.好好用.用左成四年!訓完唔會有凹位.冇腰酸背痛!ok啦!

水晶宮

Re: 有無用緊"歐化寶" 或 "睡康寧" 或 "斯林白蘭"床褥的,可

Never use 歐化寶.

複式洋房

我舊年搬屋, 買了歐化寶'一線牽', 都ok喎, 但係偏軟, 你要想清楚想訓軟定係硬床裖.

:-) :-) :-) :-D :-D :-D

複式洋房

any moms whose use simberland, i'm also planning to buy one because of my back pain.
tkx

王國會長

王國會長

"斯林白蘭"

複式洋房

同意! 我至前用過"斯林白蘭", 用咗成10年, 好好! 最後唔係佢有問題, 而係因為儲了太多小朋友'尿尿', 同埋比小朋友當彈床跳得太多先至換. 不過價錢就貴咗d
瑩瑩老豆 寫道:
"斯林白蘭"
:-) :-) :-) :-D :-D :-D

大宅

最近又認識了一隻叫Sealy的床褥, 好似好多5星級酒店都用, 又有許多人highly recommend, 拍得住蓆發夢詩 彧斯林白蘭, 有無分享呀?

複式洋房

我之前都有聽過, 好似不錯. 但價錢好似都幾貴, 可以比美simberland law

我現在都十五十六呀, 而simberland 在永安做特價6.5折!!

大宅

今日永安特賣日, 我會去試下Sealy 的Posture Comfort. 5 呎 x 6.3 呎 原價$6,880 現售$4,472. 我有個朋友跟老公試過話舒服, 仲買左. 所以我今日都去試下.

複式洋房

首頁

尾頁

跳至