跳至

首頁

尾頁

子爵府

我仔仔可以扶住沙發企好耐~~

佢好like企係度扶住沙發...雙手係咁拍沙發,今日仲扶住沙發由左邊行去右邊拿我個袋玩,當然我坐係佢後面睇住佢啦........係咪快得濟.......佢仲有2日先8個月~
唔知其他bb點呢~?不過我仔仔仲未識爬~~

禁止訪問

Re: 我仔仔可以扶住沙發企好耐~~

複式洋房

我B囡都得:-P
來我的facebook專頁看看吧! www.facebook.com/AlpsBabys

男爵府

好媽媽勳章

Henry都識企,所以常常企係床仔,我仲擔心佢會跌出床外,婆婆和ee(鐘點)一步都不離開佢,要睇實Henry..所以我唸住要買張網床比佢玩,安全D..

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

哼!卡樂B仲狼死,成日以為自己好叻,好多時都唔扶住就咁企係度,只可以維持幾秒咁多喇,-有時佢仲以為自己識行添,結果就梗係扒咗你度喇,婆婆話好應該好快識行喎!!

別墅

別墅

好叻呀,綽妍未可識自己企

大宅

好叻呀!
婷婷2005年9月7日係QE出咗世喇!出世時重3.08kg!

大宅

妹豬前排已經識喇,而家佢係床仔入面,仲扶住床欄咁圍住張床仔行,床尾行到床頭,攞床頭櫃d野~~~
不過佢成日都跌,撞到個頭就係度笑,唔知係唔係撞傻左呢??

大宅

河馬仔 寫道:
我B囡都得:-P

蛋蛋又跟隊....企企....

洋房

小蛋蛋好得意呀...好叻叻呀會推BB車呀...

子爵府

beanbel 寫道:
小蛋蛋好得意呀...好叻叻呀會推BB車呀...

係呀,蛋蛋好似變左樣,靚左~~我都諗住買部學步車俾仔仔,但我仔仔唔係自己扶住企起身架(仲未識自己扶野企起身,又唔識爬),係死都要我扶起佢,之後一扶起佢就唔理我~~ :-(

男爵府

未到8個月就開始扶佢揸住野可以企一陣,
今日發現佢能自己扶住床欄企到,好煩~
即刻叫迪爸整低個床板,驚佢"中"落地

男爵府

小芊又跟隊企企,hehe~

男爵府

蛋蛋真係愈大愈靚女!!!

由得bb自由發展啦!我唔想刻意"訓練",
其實我唔想佢發展個太快,識企識爬...好煩架,重多危險,少D精神,睇少眼都搞唔掂...

~惠惠~ 寫道:

係呀,蛋蛋好似變左樣,靚左~~我都諗住買部學步車俾仔仔,但我仔仔唔係自己扶住企起身架(仲未識自己扶野企起身,又唔識爬),係死都要我扶起佢,之後一扶起佢就唔理我~~ :-(

子爵府

kitna 寫道:
蛋蛋真係愈大愈靚女!!!

由得bb自由發展啦!我唔想刻意"訓練",
其實我唔想佢發展個太快,識企識爬...好煩架,重多危險,少D精神,睇少眼都搞唔掂...

咁又係,e+已經煩到死喇,果日我係洗碗,平時我行開佢實叫..今次竟然自己玩....到我望下佢時,佢係度食張宣單,食左1個角....個口得小小紙....我撩返出黎,但一定有食到.....食紙應該冇食掛~~ :-(

大宅

囡囡最近都成日企度玩,好似你地咁話,真係煩咗好多,又驚她跌,又驚她搞嘢!要好好精力先得! [img align=left]http://tk.files.storage.msn.com/x1pExHIYRwdo5oGP517rSZf3HKnfgLIVp4WmowJstn8j5hBEJ9f1t9Y-Wp5Rt88Toqd_qotytdob0HMHeGE7mKDP5g0hlbEEC0NoVnzbDjszHHXpA_RZLs-hO3rCT1FMZqCqs7mkfAvLd9VzPFD8tk0Wg[/img]

別墅

[/quote]

咁又係,e+已經煩到死喇,果日我係洗碗,平時我行開佢實叫..今次竟然自己玩....到我望下佢時,佢係度食張宣單,食左1個角....個口得小小紙....我撩返出黎,但一定有食到.....食紙應該冇食掛~~ :-( [/quote]

我個仔都成日食tissue 及 紙呀! 乜都放入口。

大宅

我B都識企好耐喇,佢仲曳到喺沙發既椅背度爬上去 真係睇小眼都唔得呀而家

首頁

尾頁

跳至