嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

口氣????

我個囡13個月,好大口氣,點算????? :-( :-(
我的寶汶囡~~~ :cheeze: 4月11日出世~~~3.655kg,49.7cm 5月12日 ~~~~~4.59kg,55cm 6月13日 ~~~~~5.59kg,60cm 8月15日 ~~~~~6.91kg,65cm 10月17日 ~~~~~7.89kg,68cm 2月9日~~~~~~~9.55kg,75cm

大宅

Re: 口氣????

點算?????
我的寶汶囡~~~ :cheeze: 4月11日出世~~~3.655kg,49.7cm 5月12日 ~~~~~4.59kg,55cm 6月13日 ~~~~~5.59kg,60cm 8月15日 ~~~~~6.91kg,65cm 10月17日 ~~~~~7.89kg,68cm 2月9日~~~~~~~9.55kg,75cm

大宅

可能係:
1. 熱氣 - 比多d清熱野佢飲.
2. 喉嚨發炎 - 作病, 快d睇醫生.

我個仔有一排成日口臭, 飲左好多清熱野都唔得, 後來睇醫生, 醫生話佢之前喉嚨發過炎未好哂, 又想作喉嚨發炎.

大宅

之前 醫生都話佢有少少喉嚨發炎,但又冇比藥我個囡喎~~~
飲左好多清熱,清潤野都唔得呀~~~ :-( :-( :-(

別墅

我bb仔十四個月大啦,近排都係好大口氣呀,現在佢有傷風,但醫生話佢喉龍仔無事,哩幾日對腳仔又好冰凍咁!咁點算呀!help................pls!

首頁

尾頁

跳至
相關內容