心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

摩登姑娘明天結婚啦)))))))))

明天就係摩登姑娘大喜日子, 我好高興係bk認識到佢, 因為佢個人好好玩, 不如大家打d祝福語比佢啦

祝妳白頭偕老, 雙雙對對

憲泓出世6磅 2歲10個月29磅

公爵府

Re: 摩登姑娘明天結婚啦)))))))))

恭喜!恭喜!早日連生貴子

珊瑚宮

恭喜!

白頭到老

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

摩登姑娘
祝你白頭到老!永結同心!

魚生
好一句八婆死開,笑c 人

男爵府

祝摩登姑婆夫婦二人甜蜜幸福,百子千孫,
炮竹一聲除舊歲,以後你就係C9啦,食過
老公口水尾,口甜舌滑就少惹事非

野蠻奶奶上

禁止發言

好媽媽勳章

男爵府

kakakakakkaa...............
係咯!!果缸泡都浸到摷,終於可以過水了......

roccomami 寫道:
摩登靚女

恭喜妳唔駛得一個人冲凉,有c6擦背洗pat pat!!sweet!sweet!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

恭喜!恭喜!恭喜!恭喜!
祝百子千孫
大富大貴
開開心心
和气吉祥

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

摩登姑娘,
恭喜!恭喜!祝早日連生貴子,BK仲有好多topic可幫妳唔同嘅人生階段

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

大宅

摩登新娘~~
[size=xx-large]恭喜恭喜

別墅

野蠻仔 寫道:
祝摩登姑婆夫婦二人甜蜜幸福,百子千孫,
炮竹一聲除舊歲,以後你就係C9啦,食過
老公口水尾,口甜舌滑就少惹事非

野蠻奶奶上

侯爵府

2019勳章

[size=medium]多謝晒各位嘅恭喜! 諗起唔駛一個人冲涼真係好開心呀!

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

摩登姑娘,
恭喜恭喜, 祝你三年抱兩 , 白頭到老, 永結同心.....

禁止發言

好媽媽勳章

男爵府

條脷好卷果個係我,依個都係我係同個壞朋友合照,
咁邊個似奸角先?~

野蠻奶奶
妳之前post幅係妳真身條脷好卷,依家post係咪好家姐&唔好家姐。

禁止發言

好媽媽勳章

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[img align=left]http://my.so-net.net.tw/sara1019/A1/79/A79-077.gif[/img][img align=left]http://my.so-net.net.tw/sara1019/A1/79/A79-078.gif[/img]
恭喜您!!!祝您百頭到老,甜甜蜜蜜!!

子爵府

醒目開學勳章

寫道:
恭喜呀新姑娘!
祝你:
七年無癢
八婆死開
九久長長

咁使唔使改過個網名做...摩登C9
魚生,
我甩呢三句
長久長九

男爵府

吹水咩~又話海關叔叔要驗你先比你pass,阿長髮底V
34架啦,你仲要後生似佢

野蠻奶奶

長髮底V係bad fd,我後生都好似佢

首頁

尾頁

跳至