美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人用過 SUISSE 的產品呀? 介紹吓!

如題.
該用戶已被刪除

Re: 有冇人用過 SUISSE 的產品呀? 介紹吓!

洋房

suisse product唔太好用, 但反而 swiss balance day cream 就好好用, & 水份mask都ok.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

用過佢2隻野,一隻係day,一隻係night cream,
覺得效果一般~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

PICOFRERES 寫道:
suisse product唔太好用, 但反而 swiss balance day cream 就好好用, & 水份mask都ok.
swiss 果隻骨膠mask好鬼正,fu完好滑

男爵府

我用過toner敏感添, 又唔平喎, 咁既價錢買gycel好過佢

大宅

Suisse 隻眼部落裝油唔好用, 有d "la" 眼同太油.

大宅

效果普普通通.

別墅

別墅

其實我都是從個sales 介紹給我的, 因為近來對眼四周都好乾, 乾紋又勁. 所以走去莎莎念住買些eye paper mask 用, 但後來個sales 分析咗幾個牌子比我知, 原本我仲念住買 GLYCEL 這牌子, 因為出名嗎. 但她說 eye mask 就 SUISSE 比較好D….(佢話自己都用咗7年了) . 而 EYE MASK FULL SET 做 PROMOTION 有特價 1. EYE MASK 2. EYE SERUM 3. (day) eye treatment 4.(night) firming eye gel 5. hand cream 6. cream mask 共六支組合. $998 而原價 $ 23xx . 我念就算買支牌子的eye gel 都 around $400 . 所以我覺得好值. 現在我用了5 天. 效果真係好, 我眼紋已經平滑好多. 又唔油. 好潤. 好好feel.. 不過聽到你地d 評價唔多好, 或者個個人用都唔同….. 有機會 try 吓. 不過真係有特價先至會買 lor.

CAROL

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Carolng0916 寫道:
其實我都是從個sales 介紹給我的, 因為近來對眼四周都好乾, 乾紋又勁. 所以走去莎莎念住買些eye paper mask 用, 但後來個sales 分析咗幾個牌子比我知, 原本我仲念住買 GLYCEL 這牌子, 因為出名嗎. 但她說 eye mask 就 SUISSE 比較好D….(佢話自己都用咗7年了) . 而 EYE MASK FULL SET 做 PROMOTION 有特價 1. EYE MASK 2. EYE SERUM 3. (day) eye treatment 4.(night) firming eye gel 5. hand cream 6. cream mask 共六支組合. $998 而原價 $ 23xx . 我念就算買支牌子的eye gel 都 around $400 . 所以我覺得好值. 現在我用了5 天. 效果真係好, 我眼紋已經平滑好多. 又唔油. 好潤. 好好feel.. 不過聽到你地d 評價唔多好, 或者個個人用都唔同….. 有機會 try 吓. 不過真係有特價先至會買 lor.
CAROL

我都有買你講嗰套package, 嗰3支for eye o既都係白色樽仔, 我又係用過哩隻eye product覺得幾好, 之後就買佢白金系列o既eye product(成$9xx1支仔, 得15ml), 買咗firming essence同eye gel, 諗住高一級效果應該更好, 點知用咗一半到而家都唔覺好好效果, 衰過我之前$9xx買成set o既嘢, 用完哩隻我決定都係買返之前用開嗰隻

洋房

洋房

GLYCEL EYE MASK IS VERY GOOD.
補水, 去眼紋係WORK 好多, 但SUSSIE不直一提.
該用戶已被刪除

別墅

咁你仲有冇買SUISSE 的其他用品呀? 介紹吓!

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

I&A 寫道:
I agree it![quote]
PICOFRERES 寫道:
GLYCEL EYE MASK IS VERY GOOD.
補水, 去眼紋係WORK 好多, 但SUSSIE不直一提.
[/quote]
咦~咁我試下轉哩隻brand都好喎, 想問下除咗eye mask, 佢哋有冇啲eye gel係值得用ga? 如果有全名係咩呀? 會唔會好油呢? Tks!
該用戶已被刪除

洋房

I&A 寫道:
Glycel - eye gel ( blue color)
It's very good. 唔會油!

早上用覺得佢涼涼地, 好舒服, 但係唔記得係去紋定去黑眼圈.

thanks

象牙宮

Thanks I&A同PICOFRERES.
我想佢去紋多啲

伯爵府

我用過支eye zone essence (林加欣果隻), 真係好ok! 好似要 $1xxx
沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

首頁

尾頁

跳至