自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

哂相300張以上$0.49,有無大埔區的媽媽夾份?

[img align=left]http://www.mud.hk/en/images/gift/minipage.jpg[/img]

我想要只係大約想哂100張,(如果多d媽媽夾份,我會試下打電話去問下仲有無得再平d~~)
有無媽媽想夾份,可在太和火車站交收...
我的電腦壞了,可能要一段時間才回覆pm,如有急事,請電話聯絡~

大宅

Re: 哂相300張以上$0.49,有無大埔區的媽媽夾份?

質素好唔好呀....妳知啦一晒就起碼100張或以上,如質素唔好,咁未"side"晒囉

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

係呀, 唔好貪平, 我上次係屋企附近哂左250張@0.8, d 相好暗. 嬲死, 同係快圖X 質素差好遠. 而家快圖X 網上哂張$1張, 不過每次upload有上限, 如多相的話, 可能要做幾次transaction.

waiwaimummy 寫道:
質素好唔好呀....妳知啦一晒就起碼100張或以上,如質素唔好,咁未"side"晒囉

大宅

waiwaimummy 寫道:

This should think more than the price.

:wave: :wave: :wave: :wave: ~~Jamie * Katie~~

男爵府

多口講, 我係葵興都見到晒相舖都係 3R $0.50, 4R $0.60/張咋WOR...都唔駛去到100張先有咁既價錢WOR

大宅

用咩相紙先? 柯達 , 富士 定 安尼卡 .

子爵府

vickym 寫道:
多口講, 我係葵興都見到晒相舖都係 3R $0.50, 4R $0.60/張咋WOR...都唔駛去到100張先有咁既價錢WOR

想問係邊

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
相關內容