美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我很想有bb, 但現有130磅, 我害怕生完變型, 不能瘦,怎麼辦?

請各位靚媽咪及靚太, 可否幫我, 我本人已30歲, 覺得要bb是時侯, 但現已有130磅, 如真的有了, 肯定有180磅可能不止,
但生完後不知如何減, 我是否想得太早, 因我真的很怕, 是否生完後做機就得. 多謝幫忙......
:-(

禁止訪問

睛靈勳章

Re: 我很想有bb, 但現有130磅, 我害怕生完變型, 不能瘦,怎麼辦?

公爵府

2019新春慶豚圓 熱血金章

Re: 我很想有bb, 但現有130磅, 我害怕生完變型, 不能瘦,怎麼辦?

咁想要bb先, 還是瘦身先. 瘦身可以用機,食藥幫, 但生bb就....
而且你現在是生仔高峰期,而多幾年就變高危, 你應該識計數 ?-(
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

伯爵府

好媽媽勳章

生既時候盡量控制飲食
食少d甜野
澱質質都係食適量就可以
只要唔好重得太厲害, 應該都ok , 但係生完肥少少難免!
我都係咁, 重左四十磅左右, 依家生完六個月
都未去得番以前果個身型
只怪自己太為食!

珍珠宮

餵人奶可以幫助減肥.我陀bb時重左30磅,2個半月後番工只重多左5磅.有d人奶媽媽反而仲瘦過以前添!

男爵府

^O^ 寫道:
餵人奶可以幫助減肥.我陀bb時重左30磅,2個半月後番工只重多左5磅.有d人奶媽媽反而仲瘦過以前添!

我生完4個月已經瘦過以前,因為太辛苦了。 :-(

首頁

尾頁

跳至