跳至

首頁

尾頁

男爵府

有養貓狗嘅媽咪,有嘢想問你地呀......

原來喺我地當中有好多媽咪都有養貓狗,你地有冇諗過遲d當bb識爬嘅時候,你地會唔會俾佢喺個廳爬? 因為我諗緊如果我佈d軟墊喺廳,咁我隻貓(或者係你地隻狗)就一定會走埋嚟,甚至可能瞓喺張墊上面,咁同一時間jerry可以已經喺到爬嚟爬去......
你地會點處理?有乜suggestion呢? share下......

複式洋房

Re: 有養貓狗

我都會比呀b

男爵府

[quote]
connie813 寫道:
我都會比呀b

複式洋房

pwypaulina,

係呀, 同埋你最緊教你隻狗狗同呀b保持佢離, 唔好走得噤近就ok啦, 因為呀b arm arm返來

大宅

pwypaulina,

我呀媽屋企又有貓又有狗架, (我兩隻b平時日頭是放係我呀媽度湊的) 都無mug問題bor. 勤d清潔就ok. 反而最大問題係隻貓成日用d墊來磨爪, 攪到d墊爛哂, 成日要換

子爵府

LikLik 寫道:
pwypaulina,

我呀媽屋企又有貓又有狗架, (我兩隻b平時日頭是放係我呀媽度湊的) .[size=x-large]都無mug問題bor. 勤d清潔就ok 反而最大問題係隻貓成日用d墊來磨爪, 攪到d墊爛哂, 成日要換

我都唔係咁擔心呀,最緊要清潔得好d!!!

別墅

我屋企都有兩隻貓,原本有一隻比左家姐,但係因為比人打,所以『佢』又返左o里,但係兩隻野成日打交,全屋都係毛 ,bb依家住婆婆家,遲d就會返里住,到時點算... :-( 我都好煩腦呢!我想問下其實有無d吸毛機之類既野,或者有無d可靠既人收留貓貓 :-(

大宅

暫時都未諗到點做,到阿b識爬嘅時候先算lu!我個b放假先會番我到見到隻狗,問題應該唔大嘅。
[url=][/url]

首頁

尾頁

跳至