跳至

首頁

尾頁

民房

我的bb也是十月出生,多多指教

我不是媽媽,我是爸爸,

今次是第一胎,請問現在我有甚麼要做準備?

大宅

Re: 我的bb也是十月出生,多多指教

你上得來問一定係個盡責的丈夫.
你要睇多d有關懷孕及育嬰的書,增加這方面的知識. 如果太太有什麼不適, 要多d關心,愛護及體諒她. 要陪太太看e生, 買bb及孕婦用品. 仲要幫手做家務, 同太太做按摩.
如果你可以做到以上各樣, 你就必定係100%好老公, 好daddy~

大宅

welcome , welcom. 我老公間中都有陪我看e生 和 弄晚飯. 我地大家都要返工. 唔分工合作唔掂.

my HB say he will buy me a big gift after i give birth.... ha...ha...

you can buy st. for your wife also .

大宅

Haha, catch u Redman

有甚麼要做準備 - $$$$$, time and patience law and give up your AV. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

btw, which hospital your wife will go to delivery?

民房

Noel mama ?

您係樂瑤mama?
0甘都俾您找到我.....
我已經好低調架啦......

我發覺我有小小產前抑鬱.我老婆仲樂觀過我.日食夜食 :mrgreen:
明天我同朋友去護協睇下有咩野要買,

我老婆之前想係法國生,但無靖靖又要我陪她排威爾斯.
現在一個月檢查兩次. [quote]

首頁

尾頁

跳至