基督家庭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無媽咪而家/曾經返過樂富五旬節聖潔會永光堂架.

有無媽咪而家/曾經返過樂富五旬節聖潔會永光堂架.

男爵府

2019勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 有無媽咪而家/曾經返過樂富五旬節聖潔會永光堂架.

Yes.... Anything I can help?
3/3 ~ 2.85kg 48cm, 4/4 ~ 3.76kg, 13/5 ~ 5.17kg 60cm, 8/7 ~ 6.73kg 65cm, 9/9 ~ 8.2kg, 16/12 ~ 8.96kg

男爵府

識唔識邊個叫飛女呢?姓趙的.

大宅

你搵佢有事?佢拿家架喎 。

男爵府

mirandasuper 寫道:
你搵佢有事?佢拿家架喎 。

好開心呀,我既祈禱真係無白費呀!
你咁快係兩名小朋友既媽咪呀!時間過得真係快, 轉眼已經10年了,我識得你架 ,你叫mirand 我係睇BH相簿認得
你以前係我個教會(少年團)既導師黎架.
我同飛女係好朋友, 大約十年前因意見分歧而離開了教會.之後就無勇氣再返了. 而家諗返起都好無謂 不過我諗佢係我人生中最好既朋友. 不過唔知佢仲檔唔檔我係. 想搵佢又改了屋企電話喎.因為以前又未興用手機. 所以最近先開始咋.祈禱睇下會唔會有機會囉.而我又唔想失去左呢段友誼喎. 點知就預到你呢位天使 你和她還好嗎?
最好笑係你個女同我係同一日生日架.5.18不過年份唔同之痳.
我個仔仔都係04年BB黎架.不過係10月份囉. 有機會可以約埋一齊出去玩下.搵返你地真係神給我最好既生日禮物

大宅

ERICBB,
Yi,你以前係我小羊?你跟飛女返架?你又無相,我唔知你係邊個喎.... 我唔係拿家架,所以好少機會見,又無乜contact,所以我都好耐無見佢啦,十年前D羊個個大晒,都有自己家庭同埋生活啦。你知啦,永光咁大!如果我有機會見返以前一D熟少少既小羊,我幫你問下丫,你叫咩名?
我估你都唔係好識我,同埋都唔係返左永光好耐,我唔係導師,我係助導。

男爵府

mirandasuper
CHECK PM 啦

首頁

尾頁

跳至