美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

曲髮用邊隻 mousse 好?

曲髮用邊隻 mousse 好呢?用過好多隻都麻麻,唔係太硬就唔鬈,再唔係就太濕淋淋,之前用過 LUX覺得幾好,鬈得o黎好自然又唔硬,不過家陣四圍都無得賣,唔知係咪唔再出,大家有咩其他好提議?

侯爵府

Re: 曲髮用邊隻 mousse 好?

我都有用lux, 咩而家冇得賣啦?? 我係之前買落既!

你有冇試過用potion 9 ,都好好用架! 你去d賣髮型用品既店舖睇下:wink:
sunnygirl 寫道:
曲髮用邊隻 mousse 好呢?用過好多隻都麻麻,唔係太硬就唔鬈,再唔係就太濕淋淋,之前用過 LUX覺得幾好,鬈得o黎好自然又唔硬,不過家陣四圍都無得賣,唔知係咪唔再出,大家有咩其他好提議?

大宅

我用
Magic iron
架..
佢唔會硬但係會有返個形係到.. $59 唔貴 ^^

珍珠宮

好媽媽勳章

11606 寫道:
我用
Magic iron
架..
佢唔會硬但係會有返個形係到.. $59 唔貴 ^^

Magic iron 邊度有得賣?

大宅

我係係"輝煌' 到buy的..
^^.. 係元朗廣埸出面..

複式洋房

我用vo5的, 又可修護~

水晶宮

水晶宮

我個幾月前都買唔到 lux
依家用緊最後一支
不過我發覺到 IDA (Janice 代言人)
隻 waxy cream 都唔錯架
佢話 直/曲髮都可用
不過又係經常缺貨囉~~

珍珠宮

好媽媽勳章

thunder_bunny 寫道:
我個幾月前都買唔到 lux
依家用緊最後一支
不過我發覺到 IDA (Janice 代言人)
隻 waxy cream 都唔錯架
佢話 直/曲髮都可用
不過又係經常缺貨囉~~

"IDA (Janice 代言人)
隻 waxy cream 都唔錯架"

請問會唔會好"痴立立"架?

水晶宮

我搽果時會濕少少水係手, 一齊搽,
果陣就會覺得係濕d, 少少"痴立立"
不過頭髮乾左都就唔會囉

首頁

尾頁

跳至