母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇全人奶B,5個月時突然飲夜奶由每晚1次變4次?...已經維持咗個幾月啦...

5個月大前本來可以一次過睡4-5小時,現在6.5月大,反而每2小時醒一次.但第1,3次都是食幾下又睡番...

有冇人類似慘況?

子爵府

Re: 有冇全人奶B,5個月時突然飲夜奶由每晚1次變4次?...已經維持咗個幾月啦...

可能係"猛長期",因為3M,6M都有機會發生

大宅

Re: 有冇全人奶B,5個月時突然飲夜奶由每晚1次變4次?...已經維持咗個幾月啦...

我gu仔都係

男爵府

我囡囡 5個幾至 6 個月時都試過係咁o既情形, 又係一晚起幾次身, 每次都啜兩啖唔啜, 最後我終於頂唔順投降 放佢係大床同佢一齊訓由佢啜, 跟住佢同我都訓著到大天光都無再醒, 先發覺原來 bb 唔係肚餓, 只想媽媽陪佢訓 :-(

但因為我驚 bb 咁細個同我訓, 我會整親佢, 家陣我出絶招, 就係日頭叫工人唔好俾 bb 訓咁多同佢玩, 依家 bb 朝早訓兩 個鐘, 下午訓個半鐘, 黃昏 / 9 點幾訓半個鐘, 由於太累, bb 依家夜晚好多時都一覺訓到大天光

唔知妳 bb 係咪都係同一個原因

男爵府

i have the same experience. my bb is now 9.5 mths old and she still needs night feeding. as i sleep with her, that's not too bad, i just sleep and bf at the same time :mrgreen:

i didn't do anything deliberately to help her quit 夜奶

mamamau 寫道:
5個月大前本來可以一次過睡4-5小時,現在6.5月大,反而每2小時醒一次.但第1,3次都是食幾下又睡番...

有冇人類似慘況?

別墅

My baby is turning to 7th month on 24 May. He can only have less than 4 days can sleep from 11pm - 7am. All the rest nights need to get up at least 1 time. Sometimes 2-3 times.

He will wake up and turn about and turn about for many many times untill I attend to him

These few weeks, after he gets up in the midnight, I will bring him sleeps beside me, and let him feed on bed. He can sleep till 8am then.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊