跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇媽咪有興趣集體買Ella 阿pooh綠色包邊地蓆6'x4.5'

有媽咪揾到集體購買3張以上,一齊去深水埗買,就可以用$280買呢張蓆,係Ella要差唔多$500.
係pooh響郊外玩綠色好colourful嗰張,三層厚!
Size 6"x4.5"

依家得2個人買,唔知你地有冇興趣呢?
該用戶已被刪除

Re: 有冇媽咪有興趣集體買Ella 阿pooh綠色包邊地蓆6"x4.5"

大宅

Re: 有冇媽咪有興趣集體買Ella 阿pooh綠色包邊地蓆6"x4.5"

oo ma..
果張真係好靚...我已經有張thomas同冇包邊果張poohpooh..所以唔會再買了,,,
不過我見bk報料果個 topic之前有mami 話,,呢張包邊既地墊,,,用左唔夠一陣就好快甩哂個包邊口,,,話唔襟用,,,,所以你買前要收多d料先呀,,ooma

大宅

oo ma..
果張真係好靚...我已經有張thomas同冇包邊果張poohpooh..所以唔會再買了,,,
不過我見bk報料果個 topic之前有mami 話,,呢張包邊既地墊,,,用左唔夠一陣就好快甩哂個包邊口,,,話唔襟用,,,,所以你買前要收多d料先呀,,ooma

大宅

Re: 有冇媽咪有興趣集體買Ella 阿pooh綠色包邊地蓆6'x4.5'

意粉ma、momoma,

係呀....果張真係好鬼靚,我都有睇過嗰個topic,但係我有朋友用過又冇事喎!?我諗要睇下d小朋友點用.... 希望oo乖乖地溫柔d用啦!我見差不多半價咁濟,咪諗住博一鋪囉!
依家我地夠人買了,遲d再報告用後感!

大宅

Re: 有冇媽咪有興趣集體買Ella 阿pooh綠色包邊地蓆6'x4.5'

I have that mattress also and so far no problem on the finishing. My baby loves the characters on it very much (to an extent that she slicks on them....) So I had rubbed the surface hardly to see if it will fade out colour also, and result was good.

大宅

Mao,

真係好呀.....又多一個正面回應!我又多一份信心!
嗰張蓆真係好鬼靚架....hehe...

首頁

尾頁

跳至