婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

民房

有冇人睇過屯門沙君儒醫生 ???

我前幾日感冒去睇醫生,見佢門口寫住$90兩日藥就入去啦,點知睇到我一肚氣!! :evil:
我登記完就入去睇啦, 我都未坐下,個肥醫生己經一輪嘴問我野,又細聲,我根本就聽唔到佢問乜,咁我就話聽唔到啦,跟住佢態度就好惡劣咁好大聲咁講多次,但每次我想講野o個陣,佢都唔俾機會我講,之後無端端又話$140,咁我就問佢唔係$90咩,佢再次態度好差咁話$90唔包消炎藥,我個心已經好唔忿氣,但冇法啦,我喉嚨痛嘛,咁唯有要啦!
我奉勸各位,千祈唔好睇呢位所謂醫生,無謂貼錢買難受啦!
ps:在睇症過程,個肥醫生係全程冇望過我一眼o架,同埋佢唔 會主動話你知你係咩病,要你問佢先講!!

大宅

Re: 有冇人睇過屯門沙君儒醫生 ???

屯門那裡?

大宅

moregoodideas 寫道:
我前幾日感冒去睇醫生,見佢門口寫住$90兩日藥就入去啦,點知睇到我一肚氣!! :evil:
我登記完就入去睇啦, 我都未坐下,個肥醫生己經一輪嘴問我野,又細聲,我根本就聽唔到佢問乜,咁我就話聽唔到啦,跟住佢態度就好惡劣咁好大聲咁講多次,但每次我想講野o個陣,佢都唔俾機會我講,之後無端端又話$140,咁我就問佢唔係$90咩,佢再次態度好差咁話$90唔包消炎藥,我個心已經好唔忿氣,但冇法啦,我喉嚨痛嘛,咁唯有要啦!
我奉勸各位,千祈唔好睇呢位所謂醫生,無謂貼錢買難受啦!
ps:在睇症過程,個肥醫生係全程冇望過我一眼o架,同埋佢唔 會主動話你知你係咩病,要你問佢先講!!

I hate this Dr. very much~
He is at Yau Oi Estate :tongue:

民房

但聽講有好多細路都睇佢,因為佢對細路又係另一個樣,又派糖,扮晒有愛心,真係想嘔!!!!!! :tongue:

大宅

大宅

我就係睇佢睇把幾火
我個仔俾蚊咬咗去睇呢個所謂醫生
佢望完就話佢唔覺俾蚊咬
我話我明明見住隻蚊叮落亞仔隻手到
跟住佢極不耐煩的態度
好似唔想做我生意咁喎(當時是上午12時45分,佢好似想收工咁款)

叫佢寫番張收據(寫蚊蟲咬傷)
佢話唔多想俾
之後我真係好興
我已不會再幫襯 :tongue:
$90(2日藥)雖然好平
但佢今時今日咁既服務態度
我就不會欣賞囉
:tongue: :evil:
宜家亞仔去華都花園睇梁永康(亞仔夾到)
2日藥都只係$100咋

首頁

尾頁

跳至