潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

Code 卡

之前見大家提過code卡, 原來呢張卡係匯豐出架
o係 Anteprima, Anteprima Plastiw, Atsuro Tayama, A/T, Callaway, Cocktail, Furla, Indivi, Jill Stuart, OZOC, Pearlu Gates 正貨價有9折, 生日月仲有8折添
搞到我心大心細想申請添

複式洋房

Re: Code 卡

如果你有HSBC嘅信用卡就可以申請, 又唔洗錢嘅, 所以除咗code卡, 我仲申請埋city'super卡, 迪生卡, 同le saunda卡添呀

大宅

me 2....不過迪生我就冇申請, 因為諗住冇用...

Mrs.Chu 寫道:
如果你有HSBC嘅信用卡就可以申請, 又唔洗錢嘅, 所以除咗code卡, 我仲申請埋city'super卡, 迪生卡, 同le saunda卡添呀

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

code 在city super 得 九五折

大宅

好媽媽勳章

1928 mickey:

嘜Code 卡可以喺citysuper用咩, 我之前去咁多次都無用過,

唔該想再問係唔係買幾多錢都用得o架??

咁佢另外嗰張city'super卡有咩分別呀??

複式洋房

City Super都用得咩?

子爵府

really?

1928mickey 寫道:

民房

page one 都有95折

大宅

我都唔知用得...不過 citysuper 咭係supermarket 買野都好似係95 折.....

1928mickey 寫道:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

得架~ 每次在city super 超市用有九五折, 唔用膠袋仲平一毫子....
只是買麵包就唔得咋
code 是白張個張, city super 是綠色個張麻

寶石宮

用code 咭比cash or 入落hsbc 咭ok
用在logon 買野 有九五折( 試過幾次ok )
只是買麵包間野唔用得

大宅

咁唔知係citysuper/lod-on淨係show code card (然後再用另外一張credit card簽脹), 唔知都會唔會有discount呢
[img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/nature-007.gif[/img] [img align=left]http://bb4.babyhome.com.tw/UPLOAD6/99725/line-11.gif[/img]L

首頁

尾頁

跳至