跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇人知道黃大仙個鉅叔幾多號電話???

如題
縮小一千倍那繁忙的一分鐘  注入一公升的用心感受

大宅

好媽媽勳章

Re: 有冇人知道黃大仙個鉅叔幾多號電話???

巨叔電話: 23225848
巨叔已退休, 現在係巨仔接手所有野!

男爵府

巨叔做mug嫁?
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

大宅

好媽媽勳章

巨叔幫人睇風水,算命,改名....
我個女都係搵佢擇日開刀同改名

別墅

Thank you very much~
縮小一千倍那繁忙的一分鐘  注入一公升的用心感受

男爵府

oil_oil 寫道:
巨叔幫人睇風水,算命,改名....
我個女都係搵佢擇日開刀同改名

How much 改名?
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

大宅

好媽媽勳章

改名 $500
擇日 $300

大宅

各位:

今日我去左黃大仙巨叔ga檔幫b仔改名。若果你地都有興趣ga話,記住要預約先,因為原來佢所有客仔都有make appointment ga!!!我今日去就唔知要make appointment,不過佢好好人見我一場去到就肯幫埋我地個阿b仔改名,緣份也!!!:lol:

以下係巨叔檔ga電話同手提電話:
舖頭電話:2322 5848 / 手提:9462 8939
[size=large]庭謙仔仔看世界* 記住睇完我個板板,留個言俾我庭謙仔仔wor!:lalala:

男爵府

Teresatam 寫道:
各位:

今日我去左黃大仙巨叔ga檔幫b仔改名。若果你地都有興趣ga話,記住要預約先,因為原來佢所有客仔都有make appointment ga!!!我今日去就唔知要make appointment,不過佢好好人見我一場去到就肯幫埋我地個阿b仔改名,緣份也!!!:lol:

以下係巨叔檔ga電話同手提電話:
舖頭電話:2322 5848 / 手提:9462 8939

咁你個b's name 係咩名?你覺得好唔好?

大宅

貓貓Sharon:

多數改名都要三日時間ga,唔係即時俾到你(我地聽日(星期六)居士就會俾三個名我地chose)。因為居士會幫bb查埋花根,會批下你個bb條命跟住話番你知這幾年在佢身上會發生咩事。所以我聽日先可以話你地知阿b仔個名好唔好!

不過居士好明白,當我地暗指(唔係明示)千祈唔好幫阿b改"d"老土名,佢好快get到意思,仲話依家佢地會幫"d"阿b改"d"modern ga 名叫我地唔洗擔心wor!!!
[size=large]庭謙仔仔看世界* 記住睇完我個板板,留個言俾我庭謙仔仔wor!:lalala:

男爵府

Teresatam 寫道:
貓貓Sharon:

多數改名都要三日時間ga,唔係即時俾到你(我地聽日(星期六)居士就會俾三個名我地chose)。因為居士會幫bb查埋花根,會批下你個bb條命跟住話番你知這幾年在佢身上會發生咩事。所以我聽日先可以話你地知阿b仔個名好唔好!

不過居士好明白,當我地暗指(唔係明示)千祈唔好幫阿b改"d"老土名,佢好快get到意思,仲話依家佢地會幫"d"阿b改"d"modern ga 名叫我地唔洗擔心wor!!!

咁你有名就報New , see if it is modern or not

首頁

尾頁

跳至