跳至

首頁

尾頁

別墅

有無媽咪既小朋友讀緊三育幼稚園,急回

有無媽咪既小朋友讀緊三育,讀得過嗎?d教育ok?你地覺得三育如何呢?

大宅

Re: 有無媽咪既小朋友讀緊三育幼稚園,急回

hi,
我個女係三育讀架,今年9月高班了,呢個星期學校攪緊參觀小學,所以呢幾日好忙,依家先得閒睇bk,一見到你就好想回應,因為bk好似無咩三育學生家長.
我揀三育係因為我鍾意佢的校服靚,班數少人少(各級兩班,每班最多30人).
我覺得間學校的環境幾好,課程深淺適中啦.
k1未正式寫字,多數係填色及劃線.
k2開始寫字,下學期開始計加數.
如果你要求唔高都讀得過架.
因為好多學生都入到光明,鐘聲,徐澤林,商會等小學的.

別墅

Re: 有無媽咪既小朋友讀緊三育幼稚園,急回

但我個仔係珈琳讀左年再轉過三肓讀k1因佢03年1月16日出世,所以要留班,但珈琳k1已經要寫字喇,但我個仔都識寫字囉,我鐘意三肓有基督教,
creamcream1101 寫道:
hi,
我個女係三育讀架,今年9月高班了,呢個星期學校攪緊參觀小學,所以呢幾日好忙,依家先得閒睇bk,一見到你就好想回應,因為bk好似無咩三育學生家長.
我揀三育係因為我鍾意佢的校服靚,班數少人少(各級兩班,每班最多30人).
我覺得間學校的環境幾好,課程深淺適中啦.
k1未正式寫字,多數係填色及劃線.
k2開始寫字,下學期開始計加數.
如果你要求唔高都讀得過架.
因為好多學生都入到光明,鐘聲,徐澤林,商會等小學的.

首頁

尾頁

跳至