烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

Pizza Box and Pizza Hut.

Anyone had try Pizza Box before?
Any comment?
I'll order Pizza tmr,pls give some advice!
I'm not a yogi,but a yogist!

伯爵府

Re: Pizza Box and Pizza Hut.

~DREAMY~ :
之前我都問過bk媽咪呢個問題,佢地好多人都話Pizza Box 好好食,同埋經濟d

複式洋房

我哋覺得pizza Xut太貴啦!唔值呀!

而pizzz box 真係好味,仲平。唔知係唔係以前的dominXX呢﹖

大宅

我以前都好鍾意叫Pizza Box最薄的批底, 覺得Pizza Hut's pizza多味精及較貴,只是意粉及小食好食過Pizza Box.但Pizza Box 現在最薄的批底及很多pizza都要要加錢.

大宅

邊度有pizza box ..係咪得薄餅食架咋..

男爵府

好媽媽勳章

kittyjoanne 寫道:
邊度有pizza box ..係咪得薄餅食架咋..

pizza box~~~here

大宅

Thanks for everyone's comment ar!
I think i'll try Pizza Box tmr la~
so which style of pizza is good ar?
And any snack recommend?
Thanks~

別墅

貴咗好多又冇以前咁好食, 仲冇埋至正既'盒仔批'。由Domixx 起已淨係幫襯佢(好食兼就近), 不過近排已間唔中會改叫Pizza Xxx。

HeiMaggie 寫道:
我以前都好鍾意叫Pizza Box最薄的批底, 覺得Pizza Hut's pizza多味精及較貴,只是意粉及小食好食過Pizza Box.但Pizza Box 現在最薄的批底及很多pizza都要要加錢.

洋房

睇到我今晚都想 order pizza 添

我未食過 pizza box, 睇佢d set 就唔多吸引, 如加錢改款, 計落價錢同pizza hut 差不多喎

你地食過邊款pizza 正??
[img align=left]http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb008_ZS[/img]

公爵府

畀面勳章

我都係食pizza box架, 因為佢無端邊款pizza, 都可以用千島, 好味好多....
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

民房

Pizza Hut 好多油
califonia幾好

男爵府

我今晚都唔煮呀,仲未諗到pizza hut 定 pizza box好呀,
好愁呀 計落價錢真係差唔多,pizza box豬仔骨好
似好正.

公爵府

畀面勳章

居然比完comment你地, 我老公就話落雨, 不如叫pizza, 可能我地得2個人啦, 食pizza box抵好多, 同埋都係個句, 千島醬, 正!!!!

點知發生左件事, 我本身住村屋既, 雖然村屋比一般地方難搵, 但係我每個月都總會叫一次, 算熟客仔啦, 同埋上中原網search一下, 我屋企即頭係location之一, 點知送貨個人一打黎就問我要係邊到收貨, 我好奇怪啦, 咪答佢係屋企囉, 次次都係咁架啦, 點知佢話公司規據唔入村架喎, 下.....咁以前邊個送架, 個個人仲要態度其差, 講野冇尾音既, 佢見我唔肯就範, 就叫個經理聽, 最初個經理都話唔入村, 我再state返我既point後, 佢又懶個個人新黎喎, 激死....
歡迎參觀『文。穎之家』
文文小公主Corliss出生於28/9/2006, 重2.99kg, 31/12/2008重13.4kg, 高85cm
小穎小王子Wayne出生於01/11/2007, 重3.5kg, 27/2/2009重11.8kg, 高78m, 頭圍49cm

洋房

Pizza 就 pizza box 好食, 但其他就 pizza hit 好, 所以都很難選.....

男爵府

我都終於叫左Pizza Hut,千祈唔好叫拿波里批,個邊塞條腸
果個呀,咸到嘔呀!!好後悔

洋房

pizza hut 呢期個新批 - 拿玻里烤肉腸變心批, 我見到條腸已覺漏... :tongue:

我上week買外賣時, 個女侍應 tell me 下次係AIG card(如冇記錯:lol: )做優惠, 希望到時有新款好食既批
[img align=left]http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb008_ZS[/img]

別墅

今晚先食完pizza hut,食完真係好口渴,可能太多味精,又貴,睇完pizz box之後,等我同家人下次一定會試下先!
thanks!
可愛囡囡"教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離"。箴言22:6 我的寶貝囡囡最喜歡笑! :-D :-P 孩子若生活於... 接納中, 他學會愛 分享中, 他學會慷慨 讚美中, 他學會感激 鼓勵中, 他學會充滿信心 誠實中, 他學會什麼是真理 公平中, 他學會什麼是正義 :-P :-P :-P :-P :-P :-P

大宅

大宅

Oh finally i had order Pizza Box lastnite!
Quite good la!
Pizza's texture like bread but not much oil on it!
More healthy than "Hut"!
Seafood rice taste no good!Rice is white rice,not fried rice!
Buffalo wings also bad taste!
sause excatly tabasco!Just wings in tabasco!
Baby back rib is awesome!
Salad also good!
$158 for combo set and add $40 for a portion of ribs.
$198 for dinner.... 4 adult and a 9 yrs old boy......worthiness la~

大宅

But is Pizza Box will delivery everywhere in HK?
Ref web they dont have shop everywhere.
:wave: :wave: :wave: :wave: ~~Jamie * Katie~~

首頁

尾頁

跳至