懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 21週照到係囡,結果還會變嗎?

我由11週照oscar到26週, 威院同c+都話係囡, 雖然好多人都估我佗囝, 不過我信e生

侯爵府

你照セ野嘢? ultrasound, 3D or 4D? ah B 合唔合作? e生睇得清唔清楚?

我差不多28wk時照到係女 (ultrasound), 買晒嘢跟著第二個月照到係仔(4D), 依家我個仔仲用緊粉紅色嘅嘢.

別墅

我係 15 week 照普通超聲波私家醫生同我講多數女...之後就冇再照啦..睇過幾次中醫..中醫把脈話係仔...我都冇理呀...好多人...10個人見到我有11個人都問我個肚係咪仔...
我想問如果去政府生 bb..臨生前一個月係唔係會幫你照下個 bb 架...我都 35 week 啦...有時都八掛想照多次..he he

伯爵府

我都係18-20w左右照到話係女,但人人見到我個肚都話係仔,但我都係信醫生囉...

大宅

大宅

大宅

大宅

別墅

水怪 寫道:
HAHA...........我17 WEEKS去照醫生話有8-9成係仔,我個反應同你一齊,"唔係掛"....因為我都想生女架﹗

[quote]
貓姐 寫道:
ky,

你唔鍾意囡咩? 我恨到流口水呀 , 我12週照oscar時, e生同我講7-8成係囝, 我第一個反應係, "唔係掛"
:lol: [/quote]

我都係呀!! 不知幾想要個女...宜家又係仔, 一屋都係男人 都好既...遲d會有三個男人鍚自己

大宅

貓姐,

因為已經有個囡, 所以想係囝囉! :-( :-( :-(

別墅

我都係有個女架啦...仲成9歲幾 tim....我都係想生個仔之麻..
以家醫生話多數係女....唉..我老公就想要多個女...
不過都定左啦..生出黎健康就得啦~呵呵

洋房

我12週E生話肯定係女(亞B坐係度), 16週就轉睇第2個E生, 當時亞B完全分開兩隻腳(亞B面向天), E生就話應該係仔黎架, 你睇呢到有個圓形波波. 我都唔知信邊個, 想買定D野都唔知買D咩色好..

首頁

尾頁

跳至