心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

終於買左粒蘇聯石

每次經過都覺得好靚,見佢印住$xxx,以為係美金價目,唔敢入去睇,今日見好多人睇,就靜靜地入去睇下,有個職員就話有九折,折左都係幾百蚊,好開心買左個吊咀,好閃好靚。鑽石冇本事買,買粒蘇聯石都好吖。
好開心。

子爵府

好媽媽勳章

Re: 終於買左粒蘇聯石

買到自己鍾意既野會好開心...

[url=http://lilypie.com][img]

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

係點樣架?影張相黎睇下呀!
師奶 寫道:
每次經過都覺得好靚,見佢印住$xxx,以為係美金價目,唔敢入去睇,今日見好多人睇,就靜靜地入去睇下,有個職員就話有九折,折左都係幾百蚊,好開心買左個吊咀,好閃好靚。鑽石冇本事買,買粒蘇聯石都好吖。
好開心。

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

如果買一樣野, 覺得抵買同埋好鍾意, 真係會好開心!!

謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

公爵府

化!鑽石!鑽石!我愛你

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Hi 小路
佢個款似係周大福S形有粒石咁,最衰唔識影相,Sorry!

Hi 靜藍媽媽
唔係鑽石黎架,但佢比個放大鏡我睇,真係見九花一心架!
粒石都有成卡咁大粒,又閃又靚,都見得下人,襯衫唔錯。

地址:
V & S Fine JEWELLERY
機鐵奥運站奧海城二期UG77 Tel:29581888
馬鐵馬鞍山站新港城2191 Tel:29580505(就快開幕)
地鐵坑口站連理街商場122-123 Tel:23042828
營業時間下午12:00-9:30
$250-$399款色都好靚好閃,平到幾十蚊都有,分別係切割冇咁靚,但唔用放大鏡都睇唔出分別。
有時間經過留意下,佢哋d款好似周大福/謝瑞麟。

首頁

尾頁

跳至