跳至

首頁
23456...7

尾頁

洋房

Re: 幼兒潛能訓練(大坑東)

不如大家寫低自己既意願,會容易Dorgainise:

MrsCLee
──星期日全日OK
──prefer幼潛
mchan89
wahwa
RICFA
──星期六2:00∼4:00OK
──星期日下午OK(但七月我要搬屋,最快要23號先得)
──任何playgroup都無所謂,志在比BB玩下
──地點九龍
Littledream
--- 星期日下午OK (星期六下午preferable)
--- 任何playgroup都無所謂(九龍)
維尼熊Pooh
──星期日下午OK
Alison
──星期日下午OK
──prefer幼潛
kyle729
──星期六下午OK
──星期日下午OK
──Any playgroup in Kowloon or Shatin

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

kyle729 寫道:

MrsCLee
──星期日全日OK
──prefer幼潛
mchan89
wahwa
RICFA
──地點九龍
Littledream
維尼熊Pooh
──星期日下午OK
___星期六要3點後
Alison
──星期日下午OK
──prefer幼潛
kyle729
──星期六下午OK
──星期日下午OK
──Any playgroup in Kowloon or Shatin
[/quote]

大宅

畀面勳章

MrsCLee
──星期日全日OK
──prefer幼潛

mchan89

wahwa
──星期六下午OK
──星期日全日OK
──任何playgroup都無所謂,不過要番你地呢班同學仔

RICFA
──地點九龍

Littledream

維尼熊Pooh
──星期日下午OK
___星期六要3點後

Alison
──星期日下午OK
──prefer幼潛

kyle729
──星期六下午OK
──星期日下午OK
<b>[size=medium]好開心呀!囝囝今年10歲喇</b>http://www.tickercentral.com/view/2ljc/4.png[/img][/url]

男爵府

好媽媽勳章

MrsCLee
──星期日全日OK
──prefer幼潛

mchan89
──星期六下午OK
──星期日下午OK

wahwa
──星期六下午OK
──星期日全日OK
──任何playgroup都無所謂,不過要番你地呢班同學仔

RICFA
──地點九龍

Littledream

維尼熊Pooh
──星期日下午OK
___星期六要3點後

Alison
──星期日下午OK
──prefer幼潛

kyle729
──星期六下午OK
──星期日下午OK

大宅

係咪即係改星期日下午 ?
我要學習做會笑的媽媽

男爵府

好媽媽勳章

星期日下午 = musicfarm ??

For me , no problem with musicfarm or 幼潛

如果 musicfarm ... 係咪俾 4 堂錢先 ??

大宅

好媽媽勳章

夢夢,
吾該曬你先^3^

Poohpooh,
吾好意思,呢2日比較busy,所以冇打到去協康

親愛的同學仔,

終於都收到幼潛廖太email,吾知大家收到無?
大家又點睇呢?

For我自已,我諗我會照返Sunday Afternoon果班,
因為我計過,而家呢個term,由6月至8月,
如果番得好,我諗住會join埋9月至11月個term,
因為連續join2個terms就會有張証書,
再加上,11月之後,阿女就差吾多歲半(18months),
到時先搵其他專注英文or更傳統的Playgroup都未遲,
因為足歲半,好多比較多元化的playgroup都會收。

不過講真,Sunday Afternoon,仲要係summer time,
真係.....:cry: ....無辦法啦...唯有到時帶埋大仔一齊去,
等阿妹上完堂之後先一家大細去街街啦....
話時話,官塘有乜玩呢? :mrgreen:

大宅

我未收到電話,廖太講乜?

大宅

如果要去官塘我就覺得遠

男爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我睇過E-MAIL, 我會揀星期日下午, 我都好贊成Alison講法, 雖然地點可能唔就腳, 但如果我地太少人參加取消咗, 我地就要一同退款 :-( :-( , 我地係唔係會一齊搵過另外課程?

RICFA, 你可以CHECK E-MAIL, 就知廖太講乜

不如大家表決一下:
MrsCLee
mchan89
wahwa
RICFA
Littledream
維尼熊Pooh 照返幼潛星期日下午觀塘果班
Alison 照返幼潛星期日下午觀塘果班
kyle729

大宅

畀面勳章

我都收到email,如果大家行動一致當然好,我地呢班幼潛同學仔咁辛苦先可以組得成班;雖然我住响官塘區,但要去幼潛中心唯一方法係行路20分鐘先可以到達(地點的確唔就腳),烈日當空都咪話唔辛苦

Alison, 唔知道今次要有幾多個同學仔先可以再開班呢?至於官塘有咩好玩,個度只可以逛apm商場,同埋如果大家唔介意,都可以去我屋企繼續玩吓

不如大家表決一下:
MrsCLee
mchan89
wahwa 照返幼潛星期日下午觀塘果班
RICFA
Littledream
kyle729
<b>[size=medium]好開心呀!囝囝今年10歲喇</b>http://www.tickercentral.com/view/2ljc/4.png[/img][/url]

男爵府

好媽媽勳章

可唔可以 forward 個 email 俾我呀 ?? 我收唔到..... 可能俾我當垃圾 email delete 鬼左 :-|

大宅

畀面勳章

洵媽:

我用公司email account send 咗俾你,主旨係 [幼潛] - 取消或更改上課地點信件,你睇吓先啦!

洋房

wahwah,
I also have not received the email. Could you forward to me as well? Thank you!!!

男爵府

KYLE729,

我想WAHWAH, 無咁快知你收唔到, 所以我試 E-MAIL 俾你, 但驚你無咁快收到, 我再將封信PM俾你, 你睇下收唔收到.

洋房

維尼熊pooh,
收到la. Thank you very much!!!

洋房

不如大家表決一下:
MrsCLee
mchan89
wahwa 照返幼潛星期日下午觀塘果班
RICFA
Littledream
kyle729 照返幼潛星期日下午觀塘果班

大宅

不如大家表決一下:

MrsCLee -- 照返幼潛星期日下午觀塘果班
mchan89
wahwa -- 照返幼潛星期日下午觀塘果班
RICFA
Littledream
維尼熊Pooh -- 照返幼潛星期日下午觀塘果班
Alison -- 照返幼潛星期日下午觀塘果班
kyle729 -- 照返幼潛星期日下午觀塘果班
我要學習做會笑的媽媽

男爵府

好媽媽勳章

不如大家表決一下:

mchan89 -- 照返幼潛星期日下午觀塘果班
RICFA
Littledream

大宅

不如大家表決一下:

mchan89 -- 照返幼潛星期日下午觀塘果班
RICFA
Littledream-- 照返幼潛星期日下午觀塘果班

請問7月2日駛唔駛返學呀? ?

首頁
23456...7

尾頁

跳至