跳至

首頁

尾頁

大宅

大家生完之後有無腰骨痛?

最近隔2個星期就離一日腰骨痛到c下c下~
要立即訓番幾個鐘先得~ 訓完又好d~
都唔知唔關開刀生b事? 定係抱b抱得太多...

你地有冇咁架? 點算好?

[/url]

公爵府

畀面勳章

Re: 大家生完之後有無腰骨痛?

我諗係抱得bb多, 我生前生後都有腰骨痛

大宅

我都係, 生前生後都腰骨痛 :-( :-(

大宅

好媽媽勳章

我都係開刀生BB....不過我覺得係抱BB同餵BB飲奶奶時....."姿細"唔好先搞到腰骨痛&酸軟

大宅

我由未生痛到而家呀,我24歲ja,唔想永遠都係咁呀,我開刀生,有時痛到想cry :-(
happy family

子爵府

我覺得係因為打麻醉藥既後遺症黎架,我都係咁架,酸酸軟軟咁,我而家要返工,都無咩機會餵BB食奶或抱佢,我都有腰骨痛架,我係打麻醉藥個個位置酸軟囉,係酸軟唔係痛囉。

大宅

我好似唔係打麻醉藥個位, 而係腰骨, 尾龍骨, 肋骨~
真係痛, 痛到我c下c下...

[/url]

禁止訪問

別墅

生之前就成條腰都痛, 用完無痛分娩之後, 就淨係痛尾尾果部分, 企+坐+訓都痛, 湊阿B既時候唔覺唔覺就成日烏低, 湊完之後就痛死咁濟....

大宅

好媽媽勳章

我都唔係打麻醉藥

大宅

me too!!

manman0401 寫道:
我都係開刀生BB....不過我覺得係抱BB同餵BB飲奶奶時....."姿細"唔好先搞到腰骨痛&酸軟

別墅

高宏bb在2005年12月30日出世

別墅

我係自己生嘅,我同意係抱BB同餵BB飲奶奶時....."姿細"唔好先搞到腰骨痛&酸軟.

:-( :-( :-(
高宏bb在2005年12月30日出世

洋房

我都係照顧bb時~差唔多兩個月都覺得腰唔舒服~點知有次幫佢沖個涼唔知係咪姿勢問題~咁就痛到拎唔到野~小小重量都唔得~終於睇左個幾月脊醫~而家仲睇緊,佢話叫做脊骨錯位~壓住左個神經...
呢家總叫可以抱到bb..但係原全唔可以好自如咁同bb玩~唔可以任意咁噂低~真係好慘~
呢家阿媽買左三隻6尾巴,準備燉黎比我飲一排..睇下會唔會補得番~希望早日好番~實在無法子同bb玩同照顧佢
大家都要小心腰骨~

別墅

我係自己生,仲用左無痛分娩,生完都好好彩無腰骨痛。反而真係同BB換片�沖涼時個姿勢唔岩或高度唔岩要彎低身,之後就會腰骨痛,所以而家都會提自己要留意返。

NATHAN 寫道:
我係自己生嘅,我同意係抱BB同餵BB飲奶奶時....."姿細"唔好先搞到腰骨痛&酸軟.

[quote]

:-( :-( :-( [/quote]

---------------------

首頁

尾頁

跳至