潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有關結婚~

想問金都d婚紗好唔好...會唔會還衫時會借d而話d裙污濁就要賠錢o架~ 前幾日去幫家姐拎d結婚資料...係印"貼"果o度聽到有個女仔講d"貼"有問題...之後係o度好嬲咁話果d人又叫果d人賠返果十張貼錢佢...不過我只係經過聽到...唔知有冇聽錯就真... 除o左金都仲有邊o度有d婚紗店...又多款d o既...最好有埋屋企人果d衫買埋... 同埋有冇d化妝師...攝影師...租車果d介紹呀... 同埋回禮有咩禮物好介紹...因為家姐而家唔係香港工作...家姐又話怕佢男朋友眼光唔好...佢叫我跟一跟o下...但係我又唔清楚邊o度有...所以問o下...thx!!

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Re: 有關結婚~

尖沙咀金巴利道都有好幾間婚紗店,d quality 都ok架

複式洋房

尖沙咀金巴利道近天文台道一間要上1/F, 叫溫馨, 幾好&老實, 價錢都OK, 同埋款色多, 可以上去一看!

大宅

queenie80, karman729~~ Thx...等我下星期6去睇o下先...

大宅

我結婚都係係溫馨租衫, 溫馨d婚紗好新同好多款, 好多人租套五福褂

karman729 寫道:
尖沙咀金巴利道近天文台道一間要上1/F, 叫溫馨, 幾好&老實, 價錢都OK, 同埋款色多, 可以上去一看!

大宅

化妝我可以 pm 比你,你要平or 貴?

大宅

waferleung~五福褂係點o架... 我想問如果mtr係咩野出口...我聽朝早打比比家姐同佢講聲先 thx a lot!!

大宅

tabo6508~平and貴都ok o既...最緊要化得好同set頭d造型好...最好幫埋家人化妝... many many thx!!

首頁

尾頁

跳至