美容扮靚

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

有無媽咪用過Haba的 White Lady&傳說?效果如何?

男爵府

Re: 有無媽咪用過Haba的 White Lady&傳說?效果如何?

White Lady ($390 -30ml)就好好用,傳說麻麻地 (around $550)
[img align=left]http://jsebeauty.com/sophia/owen11.jpg[/img]

別墅

Re: 有無媽咪用過Haba的 White Lady&傳說?效果如何?

我都覺得white lady幾好呀!
該用戶已被刪除

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

white lady 真係唔錯
對付暗瘡印一流
班班呢就要多d 時間
全面 色 tone 都有改善
佢賣 $390, 都算 ok
sofina 果支美白都要 4百幾喎

傳說 就係保濕精華
(我係岩岩呢個月用生日優惠半價買黎試下)
用左幾日, 一般啦

別墅

I'm sensitive to it

男爵府

White lady唔錯架, 我係冬天用, 都好保湿, 不過就"立"d.

首頁

尾頁

跳至