自由講場

跳至

首頁
45678...9

尾頁

珍珠宮

Re: 今日521係【波屎】生日呀!

豬豬,

不過你兩個方法

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[quote]
JENNYSKY 寫道:
la sing,
睇見個心都甜晒啦, 唔使落糖都由心甜出
路遙知馬力,日久見人心!

珍珠宮

[size=large]收ed
hehalady 寫道:
[size=x-large]La Sing .... La Ma 依家已經好心甜 .... 多謝妳

[size=x-large]我要食呢個 .... 唔等出年呀

[size=medium]妳咪食左 "我果個" 蛋糕呀 .... 等陣 La Ma 公會上門收貨 gar la!

水晶宮

monmonpupu 寫道:
多謝花姐....
- - - - -
EVA222 寫道:
La sing 誠意可嘉

水晶宮

EVA222 寫道:
La sing 睇下--->中女座右銘 -「感情無分深與淺,只分真與假。」
最重要是真誠對人嘛
[size=large]La Ma 座右銘

[size=x-large]把口無分臭與香,只分真與假。

大宅

hehalady:

happy birthday

水晶宮

文文媽媽 寫道:
la sing,
未食已經覺得好甜, 所以唔駛唔開心. 會唔會有得補救
[size=x-large]補救辦法就係快 d 交比主席公 ....

La Sing 千祈唔准偷食呀

水晶宮

la man, 不如焗個男妹豬屎 cake 俾佢得唔得 (不過我無酸忌廉 )
c 啦, 我唔敢打俾 la ma 呀, 唔知點同佢講...
[size=medium]嘩!La Sing .... 好彩我睇到頭先果個浦屎

珍珠宮

主席:

呢個唔係送俾你,係送俾摩登姑娘,琴日佢註冊呀!!!

[quote]
nz 寫道:
[size=large]新婚快樂呀!!!
[/quote]
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

nz 寫道:
[size=large]祝你生日快樂,身體健康.

[size=large]主席:這個是我今朝送給大人你的.
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

子爵府

醒目開學勳章

[img align=left]http://i31.photobucket.com/albums/c392/winnie_sh/102536.jpg[/img]

禁止訪問

水晶宮

我唔記得落糖呀~

[size=medium]la ma,

祝你生日快樂
[size=large]真係講你地都唔信 ..... 唔使 8 mins .... 成個【無糖健康他那搣薯】.... 已經比 La Ma 一家四把口

[size=xx-large]好好味呀

珊瑚宮

好媽媽勳章

[size=xx-large]HAPPY BIRTHDAY TO YOU

水晶宮

- - - - -
andy大肚公 寫道:
不如整個榴槤慕絲啦, la ma 實 like

水晶宮

[quote]

- - - - -
多謝各位咁有[size=x-large]小妹

水晶宮

[quote]
steffany 寫道:
La Sing,
整得好靚呀, 有心就得啦, La Ma 會明白

大宅

[size=xx-large]Hehalady

[size=xx-large]及時趕到, 祝 生日快樂, 最重要係身體健康, 青春美麗!

holiday

水晶宮

醒目開學勳章 BK Milk勳章

hehalady
生日快樂!

原來你都係金牛座,生日日期和我相反(512).

下年我會記得!

水晶宮

JChan 寫道:
hehalady
生日快樂!
原來你都係金牛座,生日日期和我相反(512).
下年我會記得!
[size=medium]不過,好多星座書都話 5/21 係『雙子座』.... 我以前都好 R 頭 .... 唯有兩個星座都睇晒,咁邊期講得好就當係屬果個星座 lor ...

[size=large]依家信左主,我唔屬任何星座及生肖 gar la ...

[size=x-large]我係屬耶穌 gar

首頁
45678...9

尾頁

跳至