嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

BB床上用品

想幫BB買床上用品(一套有齊連床圍...),但行左幾處地方只見classic winnie the pooh, peter rabbit 的款式,自己不太鍾意,同埋幾貴下!

有無人知邊道有多D其他款式?

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: BB床上用品

荷花有好多款,但係都唔平 :wink:

男爵府

畀面勳章

我自己都係用緊hello kitty同classic winnie the pooh

另外見過有套藍色新幹線好靚的,但因我個係女仔,so買返粉紅色@@
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

男爵府

雅芳婷有hello kitty同新幹線, 另外有一間叫nature home都有bb床上用品套裝圖案都幾靚, 唔鐘意卡通公仔可以睇下, 德福同銅鑼灣廣場都有分店

大宅

我都有用洛紫講果隻床圍套裝winnie the pooh,屈人寺around $500(好似係$499)!!!!

伯爵府

我都有winnie the pooh床圍套裝,但屈人寺有得賣咩?我都係趁jusco做bb節個時買咋

男爵府

畀面勳章

我係西田bb展時買的,$399咋@@
Jackievv 寫道:
我都有用洛紫講果隻床圍套裝winnie the pooh,屈人寺around $500(好似係$499)!!!!
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

噤請問各媽咪會幫阿B預備幾多套床上用品呢

大宅

Jackievv 寫道:

Sorry,我更正番唔係屈人寺,我係"乞衣島"度買架!!!

男爵府

我覺得床圍同被兩套都夠, 床冚就3-4張, 因為好多時初生bb都會嘔濕, 要換得較密
CreamyWen 寫道:
噤請問各媽咪會幫阿B預備幾多套床上用品呢

男爵府

畀面勳章

我買了兩套,
bb還未出世,so未知夠唔夠床單.

複式洋房

嘩!$399 好底呀!
唔知幾時再有BB展呢? :-( :-( :-(

男爵府

畀面勳章

就算冇bb展,baby outlet長期都係賣緊$$459~
比起荷花黎講,其實$459都好抵了~
Mrsau 寫道:
嘩!$399 好底呀!
唔知幾時再有BB展呢? :-( :-( :-(

別墅

吉x島一直都係賣緊$499呀
因為佢原價根本就係$499,上個月都有做特價,
折左好似都係3百幾,4百蚊,唔一定bb展至有特價架!
其實千x店都有賣架,不過佢標個原價好高,$800幾
我有個朋友見到佢地$800幾減到$499,仲以為
買到平野添!點知道..哎..

大宅

我之前係 sogo BBfair 買左 winnie set 8件 都係 399, 另買左d野, $500 都送埋貨,  其實好多時都見 399 哩個價, 同所以如果唔係哩個價我會覺得貴lo, 我朋友又送左一set 床圍+被, 我自己又買多左winne 一張床單 (護協 $89 連枕袋), 應該差唔多夠, 如果阿b出左世都唔夠, 最多再買多一張床單.

tst 永安 call 我, 今個星期四 (25/6) 開始bb野又有特價, 唔知有冇 呢d野, 妳地可以去問下. 我都諗去睇下又有床單彧其它野平.

複式洋房

好野呀!等我去睇下先!

唔知要唔要係會員呢?

複式洋房

唔知SOGO同JUSCO幾時再有BB展呢?

男爵府

我之前o係babyoutlet 買左1set casablanca----"MO MING"($408),

yesterday我o係"sun wah"買左1set CHICCO(床圍+被+床單),chicco個價$895,SUN WAH個價$565ja!!!

別墅

Sogo 現在賣$399一套

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

噤請問洗床圍係唔係成個放入洗衣機洗就得嫁啦

首頁

尾頁

跳至