跳至

首頁

尾頁

男爵府

2005年11月媽咪會 part 14...

welcome to part 14...
你地真勁..
我開定呢一part 黎等你地啦...

男爵府

Re: 2005年11月媽咪會 part 14...

sirlam, peg,
你覺得個playgroup 點呀??
一仔同傑傑 enjoyed??

Sirlam 寫道:
labelle

今日係 playgroup 學左唔同野, 應該同你學緊完全唔同, 呢間有智力同體能發展, 老師仲教 flash card, 我同 peg 傾過, 下次去你家時再玩過.

體能方面, 冇你依家果間咁辛苦, 係 bb 自己郁, 唔駛父母郁.

子爵府

Re: 2005年11月媽味會 part 14...

追msg先

男爵府

PrettyMother,
去完 part 13, 好返黎啦!!!....

子爵府

stephy,
好快追完啦....原來都冇咩msg.....個個一放假都唔見人的.....

ct2baby,
軒軒都係用chuchu.....但佢又冇諾諾食奶食得咁快....佢最肚餓時10分鐘食6安.....平時食奶都冇快到...其實我覺得反而係佢唔漏奶好....軒軒好鐘意一路食一路玩...食食下佢拎個奶樽出黎睇下...呢個時候十字咀就有用了....d奶唔會噴到一面都係....
仲有而家先醒起上次咪講寶寶金水既....軒軒第一次我落幾滴俾佢沖涼...第二次...濃d...溝少少水搽落去...咁就大鑊啦....好快就紅晒....軒軒又勁r...應該係好痕啦...so支野掉左入冷宮了........

子爵府

咁快就part14啦~~~

子爵府

好似每次開新part之後...你都會彈出黎話...."咁快就partxx la"
crystal618 寫道:
咁快就part14啦~~~

子爵府

prettyma,
咁係呀嘛~~~
次次返到屋企,整左焯瀅瞓覺上到黎,就會開左新part,好快~~

大宅

crystal,

好耐無上黎啦! 見到你個女個樣好唔同喎!

等我又得閒upload張肥仔相比大家睇下先!

tweety

子爵府

tweetycheung 寫道:
crystal,

好耐無上黎啦! 見到你個女個樣好唔同喎!

等我又得閒upload張肥仔相比大家睇下先!

tweety

你真係好耐冇出現啦~~~
今次gathering又見你唔到~~~
好掛住力行呀~~ :-( :-(

子爵府

我玩到冇0野好玩,幫焯瀅扎左2條噴水池呀~~~
佢呢個樣令我諗起著肚兜個D中國娃娃呀~~~

男爵府

crystal

我有肚兜喎, 你要唔要呀? 不過唔知啱唔啱著呢?
[/url]

男爵府

係我, peg, bbron, lisa & mashimaro 一齊去, 我覺得呢個 playgroup 都唔錯, 同 peg 商量過, 都係睇多幾間至決定.

不過我都係鍾意去 labelle 屋企, 起碼冇限上堂時間, 唔駛個個星期冇左 1 日.

StephanieTesar 寫道:

Sirlam 寫道:
labelle

今日係 playgroup 學左唔同野, 應該同你學緊完全唔同, 呢間有智力同體能發展, 老師仲教 flash card, 我同 peg 傾過, 下次去你家時再玩過.

體能方面, 冇你依家果間咁辛苦, 係 bb 自己郁, 唔駛父母郁.
[/url]

複式洋房

Hello Sirlam,
我今次報唔到香港基督教服務處果個playgroup, 要等3個月先再有班, 其間想比bb試吓其他playgroup...flash card training 都想試吓...如果有班喺sat or sun please PM通知 or Call me ah....(check PM for my mobile no.)
Thanks a lot....

:lol:
Sirlam 寫道:
係我, peg, bbron, lisa & mashimaro 一齊去, 我覺得呢個 playgroup 都唔錯, 同 peg 商量過, 都係睇多幾間至決定.

不過我都係鍾意去 labelle 屋企, 起碼冇限上堂時間, 唔駛個個星期冇左 1 日.

[quote]
StephanieTesar 寫道:

Sirlam 寫道:
labelle

[/quote]

禁止訪問

男爵府

tweetycheung ,
嘩..
你好耐冇上黎啦....
好掛住你呀..
力行點呀??
佢好嗎??

複式洋房

大家好, 我是新加入會員, 多多指教!

男爵府

oliveso,
hello & welcome to our family...
你個BB 幾時出世嫁?

大宅

oliveso 寫道:
大家好, 我是新加入會員, 多多指教!

hello
welcome
我只講事實

大宅

y's baby mama
i forget give u gerber today..sorry
will give u next week

janjet
我只講事實

首頁

尾頁

跳至