跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2005年11月媽味會 part 14...

hello

class b 同學仔
today speical 走去你地果class...發現氣氛果然好play..
我地上一班似learn group ......haha
wanwan 上堂好八ka.. 無時停
悠悠 and clement 好哈佛(大學)型.....hailey 同wanwan 求知型.
Sasa bb 昨日打完6+1...小小倦...明天無事..addoil
我只講事實

大宅

咁我估係你第二次既反效果, 如果你 keep 住好似第一次咁用, 應該都 work 呱 ?-( ?-(
係呢, 你有冇用最經濟既方法呀.... 應該都work 架喎
PrettyMother 寫道:
stephy,
好快追完啦....原來都冇咩msg.....個個一放假都唔見人的.....

ct2baby,
軒軒都係用chuchu.....但佢又冇諾諾食奶食得咁快....佢最肚餓時10分鐘食6安.....平時食奶都冇快到...其實我覺得反而係佢唔漏奶好....軒軒好鐘意一路食一路玩...食食下佢拎個奶樽出黎睇下...呢個時候十字咀就有用了....d奶唔會噴到一面都係....
仲有而家先醒起上次咪講寶寶金水既....軒軒第一次我落幾滴俾佢沖涼...第二次...濃d...溝少少水搽落去...咁就大鑊啦....好快就紅晒....軒軒又勁r...應該係好痕啦...so支野掉左入冷宮了........

大宅

hehe, 佢咪响 playgroup 到學識咗坐囉... 可能佢見個個都識坐, 冇理由自己咁水皮唔識, 所以一發奮咁就 okay 咗啦 [quote]
StephanieTesar 寫道:
sirlam, peg,
你覺得個playgroup 點呀??
一仔同傑傑 enjoyed??

伯爵府

我都有.....

下次 Mini Gathering 時可以玩

Mandy
Sirlam 寫道:
crystal

我有肚兜喎, 你要唔要呀? 不過唔知啱唔啱著呢?

伯爵府

哈哈 !!! 琴日班舊同學問我點解細佬文似鬼仔

我望住老公笑笑口話 :[我都唔知點解]

我有個同學同我差不多一樣, 大仔細 manson 一歲
BB 2 個月大

我仲聽聞有一個同學第 3 胎都係仔 = 3個仔
比我實喊 C 都似

Mandy

大宅

佢又真係好大個女吓喎 [quote]
crystal618 寫道:
我玩到冇0野好玩,幫焯瀅扎左2條噴水池呀~~~
佢呢個樣令我諗起著肚兜個D中國娃娃呀~~~

大宅

係呀, 仲有 tea供應, 我吔仲諗埋可以用中 ( 國語, 廣東話 ), 英文 & 法文上堂, 不過我吔又驚到時我吔啲細路會有語言障礙  
labelle 寫道:
咁都得

[quote]
Sirlam 寫道:

不過我都係鍾意去 labelle 屋企, 起碼冇限上堂時間, 唔駛個個星期冇左 1 日.
[/quote]

大宅

果個又係想追女架.... 3 個都係仔, 煩都煩 c
mansonwai 寫道:
哈哈 !!! 琴日班舊同學問我點解細佬文似鬼仔

我望住老公笑笑口話 :[我都唔知點解]

我有個同學同我差不多一樣, 大仔細 manson 一歲
BB 2 個月大

我仲聽聞有一個同學第 3 胎都係仔 = 3個仔
比我實喊 C 都似

Mandy

侯爵府

ha..ha..真係笑鬼c,唉4月中我媽咪帶我kk去睇dr.,返黎我問佢 kk有幾多磅,佢話16磅半(當時我都好surprise因為3月中時kk都係14.5磅,一個月就重左2磅),點知禽日我帶kk去打6合1針時磅,竟然得16磅多dd,我簡直難以至信,要護士再磅,結果都係一樣,原來之前係我媽咪up錯左wor,等我仲以為我kk"人細脾大"睇佢唔出有咁重添,原來係攪錯左wor!

侯爵府

mandy,
禽晚細佬文有無飲飲下酒時要食奶呀? :mrgreen:
係呀,禽日買唔到chu chu,cwb 荷花無得買!

侯爵府

peg,
passport & id card係咪可以係入境處一次過申請呀?

大宅

Hello,
ct2baby,你又會蒲頭。

大宅

ct2,

如果聽日天氣惡劣, 我同 mandy 都唔嚟啦 , 你幫我同佢吔講聲, 你吔食得, shop 得開心啲

侯爵府

shuimao,
hello!
係呀!禽日同kk打完6合1返黎就無出過街喇! 你落雨有無出街呢?

侯爵府

peg,
咁如果聽日毛毛雨呢?

侯爵府

peg,
你去shanghai旅行?

大宅

係呀, 你同佢講要申請 passport + 冇相 id 就得架啦
同埋記住過 大海如果你用 passport 就一定要加埋 id, 缺一不可
CT2Baby 寫道:
peg,
passport & id card係咪可以係入境處一次過申請呀?

大宅

準媽媽,
傑傑好叻喎,識坐。 悠悠唔肯坐。
你在边shu上堂?會參加嗎?

大宅

如果出到街既都出架 , 好似今日咁落法, 就
CT2Baby 寫道:
peg,
咁如果聽日毛毛雨呢?

大宅

CT2Baby 寫道:
shuimao,
hello!
係呀!禽日同kk打完6合1返黎就無出過街喇! 你落雨有無出街呢?

shuimao寫道
ct2baby,有呀上playgroup.

首頁

尾頁

跳至