自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Hello Kitty^^^^^^^^^^^不如統計吓你地...買哂兩款八達通?

Hello Kitty Fans^^不如統計你吓你地...買哂兩款八達通?

我就買哂兩款喇!好開心

Hello Kitty Fans你地覺得靚嗎?我就覺得好靚呀!
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

公爵府

Re: Hello Kitty^^^^^^^^^^^不如統計吓你地...買哂兩款八達通?

係Hello Kitty Fans^^

但我無買~好貴~有左bbs 開資大, 實際好多

公爵府

好媽媽勳章

Re: Hello Kitty^^^^^^^^^^^不如統計吓你地...買哂兩款八達通?

好多度都冇, 尋晚終於比我搵到, 我買左紅色個款

好鬼靚, 唔捨得拆黎用tim

男爵府

Yes. I same with Luzern.
I think I could buy a Hello kitty Cover and it only cost $5 to $10 dollars.
But in the past when I haven't married, I bought many Hello Kitty accessories. And I'm sure I must buy this if I'm in the past.

Luzern 寫道:
係Hello Kitty Fans^^

但我無買~好貴~有左bbs 開資大, 實際好多

水晶宮

Me too,唔捨得拆黎用!
bby 寫道:
好多度都冇, 尋晚終於比我搵到, 我買左紅色個款

好鬼靚, 唔捨得拆黎用tim

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

男爵府

好媽媽勳章

雖然我係hello kitty既fans,但唔諗住買,因為唔係太抵.

伯爵府

好媽媽勳章

happyyan921 寫道:
請問各位在那間7-eleven買呀? 我去左好多間都冇!!
:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-(

綠揚見仲有喎.
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

子爵府

子爵府

紅磡仲有!

男爵府

我都覺得唔抵, 百幾蚊又冇儲值額, 有兩件化骨龍真係唔捨得買嘢比自己
kitty1222 寫道:
雖然我係hello kitty既fans,但唔諗住買,因為唔係太抵.

首頁

尾頁

跳至