想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

排卵期的分泌多, 係未表示粒卵子靚呢﹖

如果今次排卵日的分泌比上一次排卵日的分泌少好多, 係未代表粒卵子冇上次咁靚呢﹖

大宅

Re: 排卵期的分泌多, 係未表示粒卵子靚呢﹖

何謂卵子靚?

子爵府

2019勳章

無關係,靚唔靚要醫生照至知道.
KX 寫道:
如果今次排卵日的分泌比上一次排卵日的分泌少好多, 係未代表粒卵子冇上次咁靚呢﹖

公爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

KX 我自己個人覺得係羅, 因為我check左排卵6個月, 有一個月david又明顯, 體溫又明顯, 排卵當日就有好多分秘. 另外5個月就唔覺得好好.

希望每天開心渡過 ;-)

大宅

咁排卵後,若果bingo咗係咪無分泌架??
pollybell 寫道:
無關係,靚唔靚要醫生照至知道.[quote]
KX 寫道:
[/quote]

子爵府

2019勳章

bingo左有無分泌同多與少真係因人而異無準則.
QKMA 寫道:
咁排卵後,若果bingo咗係咪無分泌架?? [quote]
pollybell 寫道:
無關係,靚唔靚要醫生照至知道.[quote]
KX 寫道:
[/quote][/quote]

首頁

尾頁

跳至