自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好媽媽勳章

尋: 香港天文台網址,內容係關於尋找自己出世那天的香港天氣情況

之前見過有位媽咪 post 過香港天文台個網址, 內容係關於尋找自己出世那天的香港天氣情況, 唔知有無媽咪 save 左個網址, 可以告訴我嗎? 謝謝!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 尋: 香港天文台網址,內容係關於尋找自己出世那天的香港天氣情況

睇下呢度幫唔幫到你~
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

男爵府

Re: 尋: 香港天文台網址,內容係關於尋找自己出世那天的香港天氣情況

知黎做乜呀 ?-(

複式洋房

好媽媽勳章

[size=large]就係呢個啦! 唔該晒你呀, mclam!!

複式洋房

好媽媽勳章

野蠻仔 寫道:
知黎做乜呀 ?-(

要幫表妹仔做一個關於天氣既 project 呀! 估唔到人仔細細三年班就要學人做 project, 最慘係我舅父舅母又幫唔到佢, 所以咪向我求救囉!!

男爵府

哇三年班洗唔洗咁深呀,你呢個表姐真係唔話得!

cheng929 寫道:

[quote]
野蠻仔 寫道:
知黎做乜呀 ?-(

要幫表妹仔做一個關於天氣既 project 呀! 估唔到人仔細細三年班就要學人做 project, 最慘係我舅父舅母又幫唔到佢, 所以咪向我求救囉!!

[/quote]

水晶宮

wow, my birthday was +10 typhoon.

首頁

尾頁

跳至