婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

有沒有好的女婦科醫生介紹?

I want to have female body check as I think my breast has something inside. Please suggest.

珍珠宮

Re: 有沒有好的女婦科醫生介紹?

我會建議你先去私家醫院照超聲波或x-ray,(例如"仁安"同"港安"都有乳房檢查). 如果你去普通診所檢查, 個醫生都係寫醫生紙比你去醫院照ga 咋.
去政府醫院都有得驗, 不過要排期同埋你要有心理準備, 你個胸會比好多人摸同埋睇(檢查). 我試過去政府醫院做檢查, 當時個心真係覺得好難受好唔舒服又好想走, 你個胸排要比成十幾個學醫搓, 你會有咩感受. :-(
姊妹, 有D錢真係唔使唔得

Love and Kindness are never wasted.

大宅

A silly question: If I go to private hosipal to have the ultrasound or x-ray examination, then, who will explain the report to me? Their 註院醫生?

珍珠宮

等報告出o左, 主疹醫生會同你分析及建議你點處理. 唔好咁擔心住, 先佢做檢查先啦. 我初時摸到有硬塊, 又唔知點算, 淨係諗點解我咁後生就有cancer(當時得23歲). 後來先知原來係好普遍ga乳病咋

Love and Kindness are never wasted.

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

you can phone to this clinic 24182272. Its's a female Dr.

Tai Wo Hau
[img][/img][img align=left

首頁

尾頁

跳至