懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

今日我做了婦科檢查......

今日我做了婦科檢查, 醫生話我子宮大 ( 因我一年前開刀生完, 醫生話我子宮埋口時痴住0左個肚皮,收縮得唔好,子宮比較大)
但佢話無問題,.......只係有時子宮位會痛....我都唔肯定係
0米真係無問題.....我駛唔駛睇多個醫生呢?? 之前選擇 開刀生諗住好快又方便,點知有咁多後遺症......可以的話,都係順產吧!!

[img align=right]E:\C\My Documents\My Pictures\2005_05_08\IMG_0200[/img]

禁止訪問

Re: 今日我做了婦科檢查......

洋房

我生完一個月後 ,做產後檢查,個e生話 我子宮大小ok ,但因近來 feel子宮位痛, so 先又 睇e生, 其實, 我好想知子宮大有無問題??
貓姐 寫道:
我覺得睇多個e生好d, 如果真係子宮痴住肚皮, 產後檢查冇理由check唔到, 因為產後檢查一定check子宮大小同復完情況
[img align=right]E:\C\My Documents\My Pictures\2005_05_08\IMG_0200[/img]

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至