美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

皮膚真係好使錢...

皮膚真係好使錢...

為左皮膚,真係...

買完又買既cream,買左好多隻,有d用左一兩次已經轉左

個度百幾蚊,咁你話點,唔通掉左佢咩,之後都有6,7種

越買越貴,越買越要名牌,真係奇怪...

$$$$$$$$$$$$$$$
:-D

民房

Re: 皮膚真係好使錢...

PONDS DOUBLE WHITE美白 ho dim ga!!
:-D

大宅

基本上搵到適合自己既護膚品就唔會好似你咁講咁浪費金錢
只係有時自己心郁郁聽人講,某某d野好,結果o徒錢買左一大堆姐

侯爵府

真係好洗$!!! :-(

男爵府

total agreed.

男爵府

基本上我的$$$$$$$$$都洗係靚靚道... :-( :-( :-( :-(

子爵府

女人要洗$$$既地方又何止皮膚呢樣呢......

大宅

如果有一隻護膚品, 唔容易令皮膚敏感, 因為成分全用天然植物製成, 佢的銷量係全球五大之一, 而且係自己有廠製造, 所以價錢好經濟.

最有保證同最令使用者有信心的, 就係如果你買左返屋企, 你真係覺得唔適合自己用, 響30天之內, 可以退回產品, 原銀退還.

如果有興趣想試, 或者睇下, 可以pm我.
joly --
http://jolyleong.spaces.live.com/

大宅

Me too !
Sometimes when there is a new product , really want to try. Always want to find the best one so that the face can be everyday like my child's face.

大宅

好媽媽勳章

冇辦法啦!皮膚跟住我哋一世.

民房

我之前都可以話全城的護膚品都試過晒, 幾貴幾 cheap的我都去試, 真正希望揾到隻啱自己用的但係都好失望. 我現在都算揾到隻又好用價錢又 reasonable 的護膚品, 佢全套產品我都用過晒真係冇一隻係唔掂的, 我d 朋友都轉晒用佢一樣冇人投訢過, 想分享 please pm me, 冇為同人賣廣告!

男爵府

環保接龍勳章

有諸內形諸外,若唔調理好裡面身體,怎會皮膚好看?要注意均衡飲食,足夠營養,足夠休息,少肉多蔬果,水份要充夠。不要暴曬,咁皮膚會容易打理好多啦!
應當一無罣慮,只要凡事藉著禱告、祈求,和感謝,將你們所要的告訴神。
神所賜、出人意外的平安必在基督耶穌裡保守你們的心懷意念。

侯爵府

我唔覺你為人地賣廣告, 不過似為.....

睇你用緊咁多

大宅

Women always use a lot of $$$$on their bodies, from hair to toes.... My friends recently joined a skin doctor (buy some skin products fr the Dr)to solve their their skin problem. I also bought some cream fr him.
http://i196.photobucket.com/albums/aa182/sandylaw2323/1086480846.gif

伯爵府

BBQBB 寫道:
女人要洗$$$既地方又何止皮膚呢樣呢......

agree :-(

大宅

agree
唔只face 仲有好多tim

大宅

yes, agree.
much much money for face.
最近 try use " LA prairie " . it is very very expensive. this face is good or not ???
anyone knows ???

侯爵府

agree!

skin care and cosmetics cost me A LOT !!!

複式洋房

講真,有時我真係唔覺得貴野同平野有好大分別,手緊時我會去屈記或者萬記買,好似又冇所謂,你地又覺得點?

大宅

agree
因為扮靚係女人一生的事業
愈想靚便心思思試新野, 因為廣告或sales姐姐話新formula係good good to 皮膚ma
有時唔好彩愈試愈敏感, 仲要比錢睇醫生tim :-(

首頁

尾頁

跳至