在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

睛靈勳章

Re: 女人30唔易做...入來呀

然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

大宅

睛靈勳章

你個囡幾大 ,有冇相睇吓? ?-(

禁止訪問

公爵府

畀面勳章

Hello

過左30 入唔入得黎架?

大宅

睛靈勳章

mildredwong 寫道:
我個剛生了日, 2 ages啦, 我想post 張相上來, 但係唔知點樣re-size張相至150x150...?? ?-(

if you don't mind. send it to me and make it for you tommorrow. pm email address to you

大宅

睛靈勳章

fungyee 寫道:
Hello

過左30 入唔入得黎架?

i'm over over 30 la :tongue:

公爵府

畀面勳章

Little_Lum_Lum 寫道:

30有2啦!好老 我生完之後都盡量keep105磅,但始終都差5磅 :-( 。〝始終覺得自己去了另一階段, 不能那麼自由地去玩.〞我應同雖然我唔識打牌,就算夜晚同D朋友食飯都趕住走。又擔心又怕比人話顧住自已玩,唔理個囝‥‥‥好無耐! ?-(

Little,
Hello...
我同你一模一樣既....

禁止訪問

禁止訪問

公爵府

畀面勳章

mildredwong 寫道:
hi fungyee, welcome!!! talk together la

mildredwong,
thank you! :-P
不過依家準備收工啦, 聽日再黎傾過....bye

大宅

我同你一樣, 8月就31啦, 妹妹今年1月出世, 以家先係3個幾月, 妹妹99係我屋企湊, 我一放工就要趕返去湊女, 日日都係甘, 星期六, 日有時帶妹妹去街, 連做下facial時間都無.

別墅

I am 32 , and I have 2 kids, one is 6 (boy) and one is 4(girl), I hope to join this topic, and talk to everyone later.
markojacey

禁止訪問

禁止訪問

大宅

睛靈勳章

ngphoebe 寫道:
我同你一樣, 8月就31啦, 妹妹今年1月出世, 以家先係3個幾月, 妹妹99係我屋企湊, 我一放工就要趕返去湊女, 日日都係甘, 星期六, 日有時帶妹妹去街, 連做下facial時間都無.

做facial時間都無, yes. Me too

大宅

睛靈勳章

markojacey 寫道:
I am 32 , and I have 2 kids, one is 6 (boy) and one is 4(girl), I hope to join this topic, and talk to everyone later.
markojacey

Hi markojacey,

嘩!你已經有兩個咁犀利?!‥‥‥仲生唔生?

Little Lum Lum

大宅

無梯啊, 妹妹出世都無咩頭髮, 朋友叫我都要梯左d毛毛佢, 再生出黎d頭髮先會靚.
我都想做運動啊, 返到屋企湊妹妹之餘, 重要煮飯...等老公返黎都成9點啦, 食埋飯差不多10點, 點做喎, 過多鎮就訓...唉...想瘦都難.

複式洋房

大家好!
我都就嚟 32 歲喇,有一個 8 歲嘅仔及一個 2.5 歲嘅女,我在一人公司工作,老闆成日唔係公司,我工作都好閒嫁

大宅

嘩...個仔都8歲啦, 你就好啦.
contact 寫道:
大家好!
我都就嚟 32 歲喇,有一個 8 歲嘅仔及一個 2.5 歲嘅女,我在一人公司工作,老闆成日唔係公司,我工作都好閒嫁

公爵府

畀面勳章

咁多位早晨...

contact,
嘩....你個仔咁大架啦, 真係羨慕...

首頁

尾頁

跳至