在職全職

跳至

首頁

尾頁

大宅

睛靈勳章

Re: 女人30唔易做...入來呀

小心女人 寫道:
fungyee & little_lum_lum,
可能依胎實在太多考驗比我, 一直無停過, 無辦法唔輕磅.
之前作小產, 平安度過後, 我大b竟然出水痘(佢已經打左水痘針), 跟住我同佢要立即隔離(剛巧果段時間我老公出左差) :cry: 一個人要突然面對咁多野........跟住我入e院驗血, 發現原來我無抗體, 即係我以前未出過水痘, 錦即係我大b有機會傳染比我! e院要我即刻打d藥入血管, d藥其實係抗體, 希望幫助我控制及時, 可以唔出水痘! 果段時間真係人都癲..........
fungyee,
Cyrus B原本有30磅, 但出完水痘後, 得返27磅. 依幾日又發燒.........唉, 我邊有得休息OY.

有冇人可以幫到你ㄚ?‥‥ 你返工邊個湊你個仔? 而家細B係男定女?! :lol:
然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

大宅

睛靈勳章

fungyee,

我個仔都係不過選擇在星期六、日我放假早起身。 :-( 諗住可以放假斗吓啦!‥‥點知就

大宅

睛靈勳章

mildredwong 寫道:
hi 小心女人,

你依家胎緊個b有几多個月呀? 你有几重呀? 你咁樣真係要小心d呀, 平時邊過help你湊大b架? 如果你媽媽 or 奶奶得閒就叫佢help你睇住個大b, 有咩事都有個照應啦!

d 朋友叫我最她等亞b大多2年才生第2個. 但我依家仲係十五十六....因為生多一個就真係一定要請工人返來湊, 變了一時間會多2個人係屋企....我屋企得兩房...點住. 要搬大d, 生bb, 再請工人, 大b又要讀書, 全部都要money money!! 好大壓力呀!

:-( 我都有同感乜嘢都要$$$$ ?-(

男爵府

Little_lum_lum,
我仲未知細b係男定女呀, 我都有些少心急

李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

fungyee,
我會take care架喇, 希望可以有返多d時間休息啦!
雖然謙謙得27磅, 但佢夠高喎, 睇起黎似大隻, 可以呃得下人嘛!
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

公爵府

畀面勳章

公爵府

畀面勳章

Little_Lum_Lum 寫道:
fungyee,

我個仔都係不過選擇在星期六、日我放假早起身。 :-( 諗住可以放假斗吓啦!‥‥點知就

Little,
佢地好似唔駛訓咁...

公爵府

畀面勳章

女人,
希望你湊成一個"好"字...

禁止訪問

大宅

睛靈勳章

fungyee 寫道:
女人,
希望你湊成一個"好"字...

Yes, me too one boy and one girl.

別墅

Hi markojacey,

嘩!你已經有兩個咁犀利?!‥‥‥仲生唔生?

Little Lum Lum

No la,我都無能力養3個喇! 我要返工,平時係工人睇住,放工就自已睇番。
依家兩個成日打打駡駡重煩。 之不過佢哋唔頑皮的時侯都幾得人鍾意嘅。
markojacey :-P

別墅

Little_lum_lum

你都bingo 左啦

大宅

睛靈勳章

carriegary 寫道:
Little_lum_lum

你都bingo 左啦

No la, not yet woo

禁止訪問

公爵府

畀面勳章

all moms,

good afternoon

mildredwong,
你囡囡好得意bor, 好似好大個女咁呀...

禁止訪問

公爵府

畀面勳章

mildredwong,
你囡囡5月生日? 我個b 大佢1個月...
今年返唔返N1?

男爵府

fungyee,
謙謙係咪8月開學呀? Cyrus B係呀, 我下個月就同佢去買校服喇, 相信佢地著起校服個樣會好攪笑 人仔細細!

公爵府

畀面勳章

女人,
佢9月開學呀, 我訂左校服啦, 不過未有得拎, 佢地既校服好似運動裝咁, 不過我諗佢地著起會好得意...

係呢, 你預產期係幾時呀? 夏天陀住呀b 係咪好辛苦呢?

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至