懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

你怕阿b唔跟你嗎?

如題!因為比奶奶湊,怕佢跟奶奶多過自己!

別墅

Re: 你怕阿b唔跟你嗎?

我俾亞媽幫我揍,但亞媽同我一起住會好d掛..?
無法啦..揾多d亞b生活都好d啦..都預左了
但佢大d就知媽媽重好多了..

大宅

哈哈,我糧地,所以自己揍 我唔怕

大宅

其實呢個情況一定會發生架, bb由細跟一個人跟到大, 我表嫂個女都係跟佢婆婆多, 有咩事第一時間都係搵婆婆, 搵唔到婆婆先搵媽咪, 不過我表嫂就同自己講, 佢跟自己人, 點都好過跟外人o既, 因為有時比左第二d人湊, bb跟外人唔跟自己, 仲難過

子爵府

qqbobo 寫道:

我都係...糧地,自己揍,但第一個bb,所以;都好怕,唔知bb咩性格,最好痴實我啦∼∼

別墅

NBMOM 寫道:
[quote]
qqbobo 寫道:

如果可以我都想自己湊~~經濟唔得~~

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

tomum 寫道:

我都想自己湊,因我公務員,放棄唔倒份工,
0岩0岩放完產假,返咗一個星期工,
已經好唔捨得,所以我辛苦d,
我都日日去我奶奶道睇bb,
晚晚都同佢傾0下計..
星期六日一定湊返屋企,
希望可以係...重質唔重量lor...!!!

別墅

lyctina 寫道:
[quote]
tomum 寫道:

我都想自己湊,因我公務員,放棄唔倒份工,
0岩0岩放完產假,返

大宅

我姑仔都係最初將個女放係奶奶屋企湊..
一至五係奶奶到過夜, 佢地兩公婆日日放工都有去睇bb...
歲半之前都唔跟媽咪爹哋....爹哋仲手都唔比拖....fig 開佢隻手
有咩事就第一時間走去公公到....成隻樹熊咁..
到一歲多d到, 佢阿媽開始教佢野時, 發現佢完全唔聽教
佢阿媽都話可能bb習慣咗, 以為公公婆婆係媽咪爹哋...
唔駛理呢兩條閒人, 佢好唔開心
後來佢地就日日夜晚帶返自己屋企, 同佢哋玩多d, 傾多d計
而家兩歲到先至ok d....
不過我發現佢同婆婆住可能太多大人就佢啦...(有公公婆婆同工人)
唔聽教, 唔肯講嘢, 佢阿媽都幾擔心
因為兩歲係報幼稚園時候, 講基本野都講得唔好
考學校好輸"薛"

侯爵府

唉...你地個個都唔係自己媽咪就係奶奶, 話哂都係自己人, 慘得過我要俾工人湊, 係一個外人, 所以我超驚x10000000佢痴佢唔痴我, 所以我一放工就乜都立番哂自己搞. :-|

複式洋房

我個b都係俾工人湊, 初初真係比較跟工人, 但我一直都盡量抽時間同佢玩, 到現在大d, 佢識得分爸媽同佢玩多, 姐姐同日頭同佢o係屋企, 同佢換片, 沖涼等, 現在佢跟我o地多過跟工人.

首頁

尾頁

跳至