育兒好物

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

岩岩o係樓下惠康買左2包特價Mamy Poko Pants(男仔XL碼)

每包24片,$40~比我買左~
我見到重有3包女仔L碼,都係$40喳~
平時特價都要成$74.9一包啦~
如住呢頭可以附近可以去睇睇~
我見都冇乜人買咁款~
如果唔係女仔款我都會買埋L碼...keke~
另外重有Pampers夜用學習褲XL碼~
每包14片,$30~又係得3包o係度
不過我覺得冇Mamy Poko Pants咁平就冇買~
Huggies初生裝35片,$30,得1包o係度~
住附近可以去睇睇~

民房

Re: 岩岩o係樓下惠康買左2包特價Mamy Poko Pants(男仔XL碼)

你住邊區架
我樓下果間無得買Mamy Poko Pants

男爵府

Re: 岩岩o係樓下惠康買左2包特價Mamy Poko Pants(男仔XL碼)

公爵府

我唸唔係間間有~

公爵府

好媽媽勳章

kawai928
真係好抵喎, 不過真係唔係間間都係咁平, 我附近個間都幾難會咁平

有時換野, 都係執得好緊 一人換一件就只係比換一件咋 :tongue:

子爵府

2019新春慶豚圓 好媽媽勳章

Kawai928,

Please advise where is your 樓下. Thanks.

子爵府

NYT 寫道:

攪掂左~keke
我自己都買左包...所以3包都比我買晒..hee~

子爵府

陳奕迅 寫道:
你住邊區架
我樓下果間無得買Mamy Poko Pants

我住安蔭~
岩岩比我買埋果3包Pampers夜用學習褲...所以得番女仔Mamy Poko Pants喳~
好似有4包大碼同1包加大碼,都係每包$40~
我好開心...用左$110買到2包Mamy Poko Pants同Pampers夜用學習褲...平時一包Mamy Poko Pants都成$74.9,Pampers夜用學習褲都成$5x.9架...keke~

子爵府

子爵府

子爵府

bby 寫道:
kawai928
真係好抵喎, 不過真係唔係間間都係咁平, 我附近個間都幾難會咁平

有時換野, 都係執得好緊 一人換一件就只係比換一件咋 :tongue:

bby,

係呀...唔係間間一樣...
我樓下果間因為少人去掛
因為呢度d人比較老d,都唔似下面石離果間...果間成日都唔會有d咁既discount,好似之前換輕鬆穿...佢地直頭比人買晒,買到冇晒,但我呢度果間就大把M碼~不過M碼我個仔唔岩用所以冇買到好多~而大碼我果間都係一包換一包架喳~M碼少人買先寫住$5一包...

公爵府

好媽媽勳章

kawai928 寫道:
bby,

係呀...唔係間間一樣...
我樓下果間因為少人去掛
因為呢度d人比較老d,都唔似下面石離果間...果間成日都唔會有d咁既discount,好似之前換輕鬆穿...佢地直頭比人買晒,買到冇晒,但我呢度果間就大把M碼~不過M碼我個仔唔岩用所以冇買到好多~而大碼我果間都係一包換一包架喳~M碼少人買先寫住$5一包...

你就好喇

安蔭即係邊度呀? 我只係識石蔭 :mrgreen:

子爵府

bby 寫道:

你就好喇

安蔭即係邊度呀? 我只係識石蔭 :mrgreen:

安蔭咪就係o係石蔭上d喳嘛~
我呢度都唔多好...我覺得住荃灣就好...
果度買野又方便,又多野行~
雖然我呢間有時會有d平野執...不過都唔係成日有...而且好多野有時其他惠康有賣佢都冇賣...

男爵府

[quote]
NYT 寫道:

攪掂左~keke
我自己都買左包...所以3包都比我買晒..hee~ [/quote]

眞係麻煩哂您喇...衰鬼~
hehe...您都買番包俾大帝著 啊~
我睇吓邊晚過嚟拎la...電聯吖...

子爵府

NYT 寫道:

眞係麻煩哂您喇...衰鬼~
hehe...您都買番包俾大帝著 啊~
我睇吓邊晚過嚟拎la...電聯吖...

你都知麻煩我呢...有咩野報答我呀? :lol:
我本身有一包架喇,係之前用A+2同人換既,不過見到平時真係好貴下...橫掂都係囉,咪買鬼埋佢囉咁鬼平~
好啦,你睇下點就打比我,橫掂我夜晚一定o係屋企~

男爵府

你都知麻煩我呢...有咩野報答我呀? :lol:
我本身有一包架喇,係之前用A+2同人換既,不過見到平時真係好貴下...橫掂都係囉,咪買鬼埋佢囉咁鬼平~
好啦,你睇下點就打比我,橫掂我夜晚一定o係屋企~

我揾到包游水片片喇...到等拎埋俾您吖...(少少意思.唔成敬意)
係喎...眞係好扺...見咁平所以先俾yy試吓咋! :mrgreen:

子爵府

NYT 寫道:

我揾到包游水片片喇...到等拎埋俾您吖...(少少意思.唔成敬意)
係喎...眞係好扺...見咁平所以先俾yy試吓咋! :mrgreen:

Yeah~我都有中碼同大碼各2片呀~我每樣又比片你丫...因為我想每樣留1片比臭b用呀...
係喎...YY有冇d玩具唔玩可以借黎比臭b試玩下...因為我想買學行車比佢但又驚佢唔鐘意,2手都成$1xx架,買左番黎佢唔玩我會想死
重有呀,過多排熱定時臭b過黎你度煩你呀...玩你個游泳池仔,製唔製先...keke :mrgreen:

男爵府

Yeah~我都有中碼同大碼各2片呀~我每樣又比片你丫...因為我想每樣留1片比臭b用呀...
係喎...YY有冇d玩具唔玩可以借黎比臭b試玩下...因為我想買學行車比佢但又驚佢唔鐘意,2手都成$1xx架,買左番黎佢唔玩我會想死
重有呀,過多排熱定時臭b過黎你度煩你呀...玩你個游泳池仔,製唔製先...keke :mrgreen:

好呀好呀...YY都應該要著中碼架喇... :mrgreen:
我已經執好咗啲玩具俾大帝玩喇~(不過好普通架咋.希望大帝like啦 )
歡迎...歡迎... ...
我過幾日就搬過去喇...等我執好野之後...您帶埋大帝嚟我到吖(可以俾佢試吓玩部學步車嘛)...
阿小姐佢而家超like玩部車車,成日自已坐上架車到...最恐佈係個衰豬.企埋上架豬仔車到添呀(唔驚C架佢)
個泳池仔...我都未開嚟睇過...係yy佢公公婆婆買

首頁

尾頁

跳至