跳至
[2004年或之前] after party

首頁

尾頁

複式洋房

after party

My son, Konrad is sleeping in the MTR after the party. Thanks a lot ! We can join the funny and cheerful birthday party. I shall p.m .to Ruby and Heidy and also Tracy later.
Bye,bye.

Konrad's Ma

公爵府

好媽媽勳章

Re: after party

梗係喇, 玩完都謝晒

不過我個仔到依家仲可以玩緊, 完左之後都冇訓過

你pm你e-mail比我, 我收到d相, 再e返比你喇

男爵府

bby,
please check pm..

男爵府

我個囡一上車就訓..訓佐成2 粒鍾..

公爵府

好媽媽勳章

luisiujing,
我收到喇, 我一收到大會攝影師既相即係send返比你

我個仔依家仲玩緊

男爵府

bby,
唔該晒~~~
你囝囝真係好精力!!!

男爵府

bby,
你有冇玩msn??

公爵府

好媽媽勳章

luisiujing 寫道:
bby,
唔該晒~~~
你囝囝真係好精力!!!

唔駛客氣

係呀, 佢都唔知點解可以玩咁耐都唔訓, 今日下午都係訓左1個鐘左右咋

公爵府

好媽媽勳章

bby,
你有冇玩msn??

有呀, 不過好小開, 都可以by msn比相你, 你比我個e-mail=msn嗎? 如係, 我add左你先, 收到相再by msn比你都可以, 咁仲快

別墅

今日真係玩得好開心,雖然落大雨,但大家都齊齊出席,希望下次有機會再玩過!!

公爵府

好媽媽勳章

chingmama8 寫道:

今日真係玩得好開心,雖然落大雨,但大家都齊齊出席,希望下次有機會再玩過!!

今次真係唔該晒你就真
又搵地方, 又去比訂

男爵府

我俾你個個e-mail=msn....
by msn快d..我都可以send你囝囝d相俾你..
我地又可以得閑傾下...
bby 寫道:
[quote]
bby,
你有冇玩msn??

有呀, 不過好小開, 都可以by msn比相你, 你比我個e-mail=msn嗎? 如係, 我add左你先, 收到相再by msn比你都可以, 咁仲快 [/quote]

大宅

喂喂...我又要傾呀!!!!

bby, 唔好留抵我好喎!!!

我俾你個個e-mail=msn....
by msn快d..我都可以send你囝囝d相俾你..
我地又可以得閑傾下... [quote]
bby 寫道:
[quote]
bby,
你有冇玩msn??

有呀, 不過好小開, 都可以by msn比相你, 你比我個e-mail=msn嗎? 如係, 我add左你先, 收到相再by msn比你都可以, 咁仲快 [/quote][/quote]

公爵府

好媽媽勳章

各去左生日會既媽咪,
d 相我巳係手, 請大家留e-mail比我喇

smilebaboo,
唔好玩喇, 我都係等你d相比大家架咋

大宅

我話要msn 呀..呀毛!!

bby 寫道:
各去左生日會既媽咪,