自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

今日係又一城廁所既遭遇, 激死我~~~

我今日同老公囡囡去左又一城行街, 囡囡食完雪糕塊面同手都好污糟, 0甘我咪帶佢去廁所洗手囉....

入到去, 有幾個人係到排緊隊, 我就同囡囡講: "我地行入去啦" (因為要洗手), 跟住有個排緊隊既女人即刻好惡0甘鬧我: "太太, 我地好似排緊隊架喎". 我即刻答番佢: "我地洗手咋喎". 佢先話: "哦."

0個一刻我真係好嬲~~~~ 我覺得你見到我真係打尖先鬧我啦, 未睇真就大大聲鬧人!!! 嘩~~~佢0個種氣焰真係好難頂, 好似殺佢全家0甘. 著到身光頸靚, 但就成個潑婦0甘.....:tongue: :tongue:

如果唔係囡囡係我身邊, 唔想比個壞榜樣佢睇, 我就真係即刻剷佢.

珊瑚宮

好媽媽勳章

Re: 今日係又一城廁所既遭遇, 激死我~~~

個啊姐驚死蝕底咁

子爵府

一場誤會姐, 唔好嬲l個女人la

(唔好誤會, 果個唔係我)

大宅

努力考到UMPIRE

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

我會同佢講....

阿姐, 乜原來洗手都要排隊架咩....??

如果唔係....唔該你下次唔好未攪清楚就鬧人囉....仲要咁大聲....嚇親小朋友架!!!

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章

算啦!唔好激氣

子爵府

好小事姐...吾好咁嬲

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我覺得就算小朋友去打尖都尤得佢啦 !!
因為d小朋友真係忍吾到,同埋小朋友去得好快之麻 !!!
個條正一?婆

洋房

算啦!誤會一場,何必為呢啲人動氣呢!

無禮貌 無禮貌

伯爵府

或者佢賴呢!真係等唔切.所以咁大聲!

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

其實行出廁所同老公講左件事之後, 已經嬲完啦.....

只不過覺得而家d人好無禮貌, 係到講下0者.........未問清楚就已經聲大大鬧人.....唉~~著得光鮮又點, 一d教養都無.

大宅

唔好嬲啦 佢都係想保護自己,事實上有太多這些打尖的人,不過她又無需要太過激動, :tongue:
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

男爵府

我也試過只是陪囡囡入內洗手, 未曾有人出言話過! 也試過囡囡急急時, 前面的人還讓她先用, 未必所有人咁惡既! 可能多了自由行, 她們幾乎不懂什麼叫排隊....

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

一埸誤會~唔好咁激氣啦~ :wink:

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都試過入去剩洗手, 雖然當時排好長龍, 不過冇人話我, 可能話你嗰個人俾人打過尖, 所以咁敏感啫, 唔好嬲!

洋房

珍珠宮

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

珍珠宮

唔好嬲,個位女仕又敏感左的.

但回心一諗,點解會甘呢?就係香港突然多左好多唔守秩序又奉旨打尖的人.
留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

首頁

尾頁

跳至