跳至
[2005年] bb打人

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

Re: bb打人

大宅

蝦蝦,,
意粉仔緊係唔斯文,,扮野佢就叻,,, 佢又係好仲意bu口水,,平時我鬧佢就會bu,,,教極唔聽,,
你話"~ 扮喊, 佢咪以為你同佢玩, 打得大力 d 添呀"..咁亞囝又未去到咁樣,,佢反而會係我地扮喊時佢會衝埋黎啜我地塊面或個咀...好多流水流緊咁錫埋黎,,,原本扮喊緊都比佢攪到笑哂,,,,嘿嘿,,都幾冧

大宅

哈哈哈 ! 原來個個bb都係咁, 看完大家的招數, 不知好惱定好笑, 我們被的小豆丁玩到真係無聲出...

momo媽,
妳記得係半歲生日會時妳一埋來, 芷殷就打妳, 攪到我幾唔好意思 ! 我估第日我埋妳身, 可能momo又幫妳報仇, 打wor勁我.
都唔知幾時他們先識收手架... :-(

大宅

BK Milk勳章

summy 都會打人, 不過佢多數係想同果個人玩先會打, now i taught her 打shoulder, that just like call somwbody, 佢都開始做到, if the person she dont like 佢多數會推開, 好似佢reject milk 甘 試過婆婆扮打我, 點知佢即好唔開心甘望下婆婆, 然後 :-( , 果個moment我真係好開心, 我discover佢都好錫我 (may be 其實佢only 婆婆打埋佢 )

別墅

圓圓都打人架, 成日dub爸爸, 我有時都會比佢一下打埋黎, 我多數扮喊 , 佢望完我一輪就呵番我..真係唔知好嬲定好笑~
我個囡囡叫做Hayley~2005年4月13日出世~ 歡迎參觀圓圓搗蛋樂園
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至